SEAT Ibiza

Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate
Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate

Mai radiant. Faruri full-LED cu design nou și guri de ventilație inovatoare, iluminate, pentru un confort și mai mare în interior.

Conectivitate
SEAT CONNECT
Conectivitate
SEAT CONNECT

Mașina care se potrivește vieții tale de zi cu zi. Îți poți accesa mașina prin  smartphone-ul tău și ai parte de conectivitate completă prin noul ecran tactil atașat de 9,2 ".

Tehnologie
Display Digital 10''
Tehnologie
Display Digital 10''

Personalizează afișajul display-ului de 10 "cu selecția ta personală de muzică, hărți, date de traseu și multe altele.

Siguranță
Sisteme de asistență
Siguranță
Sisteme de asistență

Siguranța își spune cuvântul: condusul fără griji cu cele mai noi sisteme de asistență automată. Fără griji.

Design exterior

Arată tot ce are de oferit SEAT Ibiza.

Mereu plin de viață, cu linii mai clare, jante noi din aliaj de 18 inci și LED-uri ecologice pentru a ilumina la nesfârșit orașul.

 

Design interior

Ceva se întâmplă în interior.

Bucură-te de un tablou de bord mai moale și de noua lumină ambientală, cu care poți seta starea de spirit și poți oferi Ibiza-ului tău și mai mult fler.

Conectivitate

Mașina ta este doar la o apăsare de buton.

SEAT CONNECT îți oferă acces de la distanță la Ibiza, de la datele de conducere, la starea vehiculului și poziția de parcare. Blochezi ușile, aprindzi luminile, poți configura chiar și viteze și încuietori antifurt și poți trimite notificări la telefon.

Tehnologie

Sufletul petrecerii.

Datorită unui ecran tactil de 9,2" flotant, cu sistem de navigație și conectivitate fără efort, ai întotdeauna distracția în mână. Și un Digital COckpit de 10,25" pentru toate datele de conducere.

Siguranță

Bucură-te de lume din plin.

Asistent de bandă de circulație cu senzor Blind Spot

Monitorizează punctul mort, vă avertizează la depășire, la schimbarea benzii sau când vehiculele se apropie din spate.

«Travel Assist»

Cel mai bun partener de călătorie cu sisteme de asistență autonome, cum ar fi cel de depășire a benzii de circulație.

Recunoașterea semnelor de circulație

Afișează limitele de viteză și restricțiile de depășire în cabina digitală și infotainment, astfel încât acestea să nu poată fi trecute cu vederea.

Servicii

Înapoi la drum.

Viața nu stă pe loc, așa că tu de ce ar trebui să stai? Nu te îngrijora, SEAT Service te pune din nou în mișcare. 

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ibiza?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,5 - 5,0 l/100 km. Emisii CO₂ 104 - 114 g/km. 

 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.