SEAT Tarraco

Preț de la
30.840 € (cu TVA inclus)
Preț de la
30.840 € (cu TVA inclus)

* Prețurile sunt recomandate și se vor calcula în lei la cursul anunțat de PORSCHE ROMÂNIA în ziua efectuării plății (cursul de facturare al Porsche Bank România din ziua precedentă). PORSCHE ROMÂNIA își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentei liste de prețuri, ca urmare a unor erori, modificări structurale sau de preț, apărute în urma unor comunicări din partea  SEAT S.A.

Calificativ Euro NCAP
Calificativ Euro NCAP

Cel mai ridicat calificativ de siguranță ce poate fi obținut de un autoturism în cadrul European New Car Assessment Program.

Confort
Până la 7 locuri
Confort
Până la 7 locuri

Spațiu pe care tu îl definești: rândul doi glisează înainte și înapoi, în timp ce rândul trei poate fi pliat în podea și scaunul pasagerului se rabatează.

Inclusiv
4 ani garanție
Inclusiv
4 ani garanție

* 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României); 3 ani pentru vopsea; 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării.

Variante de echipare

STYLE

  • Bare longitudinale negre pe plafon
  • Digital Cockpit (tablou de bord digital cu ecran TFT de 10.25")
  • Blocuri optice spate infinte light cu LED, lumini de semnalizare dinamice

de la EUR 31.573,00

Configurator
Tehnologie

Nicio scuză.

Prea târziu? Prea complicat? Nu mai e cazul. Cu cea mai modernă tehnologie, noul Tarraco îți face viața cotidiană mai simplă.

Siguranță

Privește mereu înainte.

Repausul nu este pentru tine? Foarte bine. Sistemele moderne de siguranță ale noului SEAT Tarraco se asigură că ești pe direcția corectă.

Tehnologie

Nicio scuză.

Prea târziu? Prea complicat? Nu mai e cazul. Cu cea mai modernă tehnologie, noul Tarraco îți face viața cotidiană mai simplă.

Design

Why not now?

Tu nu vrei să aștepți. Tu vrei să pui lucrurile în mișcare, iar noul SUV: SEAT Tarraco, îți oferă un design inovativ și cea mai nouă tehnologie. Deci, ce te-ar mai putea opri?

Accesorii

Viitorul tău. În mâinile tale.

Contează prezentul, dar și viitorul. De la designul exterior până la accesorii de transport - direcționează viața ta conform dorințelor tale.

Vrei să afli mai multe despre SEAT Tarraco?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 6,8 - 8,6 l/100 km. Emisii CO₂ 153 - 196 g/km. 

 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.