SEAT Leon

Preț de la
18.879 € (TVA inclus)
Preț de la
18.879 € (TVA inclus)

*Preturile se vor calcula in lei la cursul anuntat de PORSCHE ROMANIA in ziua efectuarii platii (cursul de facturare al Porsche Bank Romania din ziua precedenta). Preturile sunt recomandate. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentei liste de preturi, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea  SEAT S.A.

Tehnologie
Digital Cockpit
Tehnologie
Digital Cockpit

Afișajul personalizabil îți arată harta sistemului GPS, muzica ta favorită și sistemele de asistență, ceea ce face condusul mai ușor și mai plăcut.

Sunet
Sistem BeatsAudio
Sunet
Sistem BeatsAudio

Bucură-te de noul sistem BeatsAudio și de sunetul uluitor al muzicii tale.

Variante de echipare

STYLE

 • Airbag-uri laterale spate
 • Climatronic 3 zone (climatizare individuală pentru sofer, pasager, banchetă)
 • Lane Assist (sistem menținere bandă de circulație)

de la EUR 20.698,00

Configurator

REFERENCE

 • Blocuri optice spate cu LED
 • Detector de oboseala
 • Front Assist, cu functie de avertizare
 • si franare automata in caz de coliziune
 • cu vehicule, pietoni si biciclisti

de la EUR 19.446,00

Configurator

FR

 • Blocuri optice spate cu LED, coast to
 • coast
 • Digital Cockpit (tablou de bord digital
 • cu ecran TFT de 10.25")
 • Jante aliaj 17" Dynamic

de la EUR 25.061,00

Configurator

Test Drive virtual 3D

Experimentează primul tău test drive 3D prin Barcelona cu noul SEAT Leon.

Design

Lasă soarele să intre.

Noul SEAT Leon. Cu un design marcant. Mai mult spațiu. Și faruri Full-LED, cu iluminare LED "coast-to-coast" pe hayon. 

Culori

Gama perfectă de culori

Metalizată
Uni
Desire Red
Mystery Blue
Magnetic Tech
Nevada White
Midnight Black
Pure Red
Candy White
SEAT CONNECT

Autoturismul tău. Mereu accesibil.

Ești mai bine conectat ca oricând. Cu SEAT CONNECT APP îți controlezi mașina. De pe locul șoferului sau oriunde altundeva te-ai afla. Poți utiliza cu ușurință comenzile vocale pentru a accesa toate serviciile online de infotainment. 

SEAT Leon e-Hybrid

Aici răsare soarele.

O nouă experiență de condus electrizantă. Bucură-te de multă distracție la volan, cu emisii reduse. SEAT Leon e-Hybrid.

Siguranță

Condus inteligent și facil

Lane și Roadworks Assist

Fără surprize neplăcute: ești avertizat dacă ești pe un drum în lucru. Și te bucuri de asistență pentru a păstra banda corectă de circulație.

Blind-Spot-Sensor

Schimbare facilă a benzilor de circulație. Cu sistemul Side Assist poți detecta obstacole aflate în unghiul tău mort până la o distanță de 70 de metri.

Detector de oboseală

Drumurile lungi pot fi obositoare. De îndată ce concentrația ta scade și comportamentul tău de condus se modifică, detectorul de oboseală îți recomandă să iei o pauză.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Leon?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 5,1 - 6,9 l/100 km. Emisii CO₂ 101 - 156 g/km. 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.