Conectivitate completă

Deschis la orice.

Posibilități nelimitate. Blochează ușile și activează claxonul de la distanță. Cere indicații sau pune melodia următoare: totul începe cu SEAT CONNECT.

Servicii onlline de Infotainment

Deschis la cât mai multe posibilități.

Bucură-te de muzică online, podcast-uri și radio internaționale. Nu poți greși la comenzile vocale, actualizările de trafic live și calculele rutei.

Ajungi în siguranță
Siguranță și Service

Configurarea optimă

Dacă ce e mai rău nu poate fi evitat, Private Emergency eCall trimite date precum locația ta direct la serviciile de urgență pentru a te putea sprijini cât mai bine posibil.

 

Servicii de întreținere la distanță

Conectat, la fel cum ești cu cei mai buni prieteni ai tăi.

Aplicația SEAT CONNECT oferă acces de la distanță, astfel încât să poți verifica starea și poziția mașinii tale SEAT și să o blochezi în siguranță de oriunde.

 

 

 

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ibiza?

 

Poze cu titlu de prezentare

* Sistemele de asistență sunt dispozitive electronice suplimentare în autovehicule pentru a sprijini șoferul în anumite situații de conducere. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt supuse unor limite fizice și legate de sistem și nu eliberează șoferul de responsabilitatea conducerii autovehiculului său. Vă rugăm să consultați (înainte de prima călătorie) manualul de utilizare în ce măsură sistemul de asistență vă sprijină.

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,5 - 5,0 l/100 km. Emisii CO₂ 104 - 114 g/km.