Siguranță

Explorează lumea fără griji.

Fără stres. Noul SEAT Ibiza este echipat cu o tehnologie inovatoare de siguranță, astfel încât să te poți bucura de călătorie. 

 

Asistent de fază lungă SEAT

Atenuează lumina.

Conduci noaptea cu faza lungă activată? Noul SEAT Ibiza recunoaște traficul care se apropie și trece automat de la faza lungă la faza scurtă.

Detector de oboseală

Concentrat, sigur și vigilent.

Dacă reacțiile la volan se opresc, vei primi un avertisment sonor și vizual pentru a-ți reaminti că este timpul să faci o pauză de la condus. 

Adaptive Cruise Control

Păstrează fluiditatea.

Așază-te confortabil și relaxează-te. Ca Asistent de călătorie, ACC oferă o distanță de siguranță în timp ce conduci, cu reglare automată a vitezei.

 

 

Lane Assist

Rămâi pe cursul tău.

Sistemul de avertizare de părăsire a benzii te ajută să rămâi pe banda prevăzută. Dacă schimbi direcția, vei fi informat astfel încât să poți corecta cursul.

 

 

 

Airbag-uri

Căptușit și protejat.

Noul sistem airbag SEAT Ibiza oferă protecție și siguranță pe care te poți baza din orice unghi.

 

 

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ibiza?

Poze cu titlu de prezentare

* Sistemele de asistență sunt dispozitive electronice suplimentare în autovehicule pentru a sprijini șoferul în anumite situații de conducere. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt supuse unor limite fizice și legate de sistem și nu eliberează șoferul de responsabilitatea conducerii autovehiculului său. Vă rugăm să consultați (înainte de prima călătorie) manualul de utilizare în ce măsură sistemul de asistență vă sprijină.

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,5 - 5,0 l/100 km. Emisii CO₂ 104 - 114 g/km.