SEAT FOR BUSINESS

Te ajută să îți duci afacerea la un alt nivel.

Ești pregătit să primești mai mult? Ne-am dedicat peste 60 de ani de pasiune și expertiză pentru a găsi cele mai bune soluții de flote potrivite afacetii tale. 

SEAT FOR BUSINESS

Rețeaua noastră pentru mobilitatea afacerii tale.

De la gama noastră extinsă de modele şi până la echipa noastră dedicată de specialiști, SEAT FOR BUSINESS este alegerea celor care își doresc soluții de servicii și promoții financiare ușor de adaptat la bugetul și obiectivele afacerii lor. 

 

Valoare reziduală

Merită fiecare monedă

Felul în care noi vedem, satisfacerea nevoilor de flote constă în cel puțin două lucruri: menținerea costurilor scăzute și oferirea celor mai bune vehicule echipei tale. Autoturismele SEAT pentru pachetele business sunt adaptate nevoilor companiei tale și garantează costuri reduse de întreținere, mentenanţă, costuri de reparație precum și depreciere scăzută. În total, acest lucru înseamnă un cost avantajos de proprietate și rate de leasing atractive.

CO2

Alege verde, protejează mediul

Mai ecologic și mai rentabil. Cu gama de flote e-Hybrid, viitorul pare mai verde, indiferent de modul în care o priveşti. 
Obiectivul mărcii SEAT pe eficienţa motorului te răsplăteşte în două moduri: în primul rând, emisii reduse care fac maşinile noastre prietenoase cu mediul, ceea ce înseamnă că ai putea plăti taxe mai mici, iar în al doilea rând, consumul excelent care reduce costurile cu combustibilul. Vorbim despre un câștig-câștig. 

Oferte Business

Alegerea este a ta

Flotele ecologice întrunesc idei inovatoare. Servicii și oferte financiare concepute ca tu să îți conduci afacerea spre succes.