Istorie
Istorie

Datori trecutului, cu privirea spre viitor.

Pe drumul de la primul producător auto spaniol și până la unul dintre cei mai axați pe design constructori auto din lume am realizat multe. Și ne dorim și mai mult.

Anii 1950

Compania SEAT este fondată și pune o națiune în mișcare. Pentru început cu 10.000 de autoturisme pe an. Cu legendarul SEAT 600 apare o nouă stea pe cerul industriei auto.

Anii 1960

Momentul unui nou început. SEAT 850 stabilește noi standarde. Cererea internațională propulsează producția la 1 milion de autoturisme.

Anii 1970

Inovație care este înaintea timpului său. Producția ajunge la 3 milioane de autoturisme, ultra-modernul centru tehnologic Martorell este inaugurat. 

Anii 1980

Viitorul este aici. Modelul Ibiza marchează piața auto ca niciun alt model și SEAT devine parte a familiei Volkswagen. 

Anii 1990

Volkswagen oferă noi posibilități. Uzina de la Martorell își deschide porțile și permite depășirea pragului de 10 milioane de autoturisme produse.

Anii 2000

Sărbătorim 50 de ani de creștere și succese, mulțumită noutăților cum ar fi SEAT Leon și orientatul spre clienți SEAT Service.

Anii 2010

Noi perspective crează noi conexiuni. Prezentăm modelul Mii și extindem versatila familie Leon. Mai mare. Mai bun. Mai rapid.