Conduită

Whistle­blowing Channels

 

Marca SEAT se angajează la un cod de conduită. În cadrul acestuia vom respecta atât legislația națională și internațională, cât și reglementările interne ale concernului Volkswagen.

Sistemul de sesizări

Respectarea reglementarilor legale si a normelor interne sunt prioritare pentru Porsche Finance Group Romania. Doar respectand regulile si standardele putem evita daunele asupra companiei, angajatilor si partenerilor nostri de afaceri. Prin urmare, abaterile trebuie recunoscute rapid, procesate si remediate imediat.

Acest lucru necesita vigilenta din partea tuturor, precum si dorinta de a atrage atentia asupra eventualelor incalcari grave ale reglementarilor, avand dovezi concrete in acest sens. De asemenea, apreciem informatii de acest fel din partea partenerilor de afaceri, a clientilor si a altor terte parti.

Sistemul de sesizari garanteaza cea mai mare protectie posibila pentru denuntatori si persoanele implicate. O investigatie este initiata doar dupa o examinare foarte atenta a faptelor si a dovezilor concrete ale unei incalcari normative. Se vor pastra confidentialitatea si secretul pe tot parcursul procesului de investigatie. Informatiile vor fi revizuite corect, prompt si sensibil.

Mai multe informații legate de sistemul de sesizari gasiti mai jos:

Volkswagen Whistleblower System