SEAT Ateca

Design
Noua grilă frontală
Design
Noua grilă frontală

O față nouă. O perspectivă nouă. Frumoasă și încrezătoare.

Conectivitate
SEAT CONNECT
Conectivitate
SEAT CONNECT

Rămâi mereu conectat cu noul tău SEAT Ateca și toate posibilitățile pe care ți le oferă.

Tehnologie
Sistem de navigație cu ecran 9.2".
Tehnologie
Sistem de navigație cu ecran 9.2".

Experimentează o lume complet nouă. Este mai simplu ca niciodată să o descoperi.

Siguranță
Travel Assist
Siguranță
Travel Assist

Sistemul Travel Assist face posibil condusul semi-autonom, utilizând o combinație între ACC și Lane Assist, pentru a menține SEAT-ul Ateca pe trasa potrivită.

Linii clare. Design dinamic.

Performanța nu cunoaște limite.

Cu noul său design, SEAT-ul Ateca are un aspect mai compact și mai robust. Este în continuare același autoturism excelent, dar acum cu o serie de actualizări și îmbunătățiri pentru a corespunde cât mai bine cerințelor actuale.

Design

Mai mult decât un simplu facelift.

Un exterior robust, pentru a fi pregătit pentru toate situațiile cotidiene.

Noua grilă frontală

Cu un aspect puternic.

Stopuri LED cu semnalizatoare dinamice

Și siguranța poate fi frumoasă.

Trapă panoramică

Tu ești deja una cu șoseaua. Contopește-te acum și cu cerul.

Jante de aliaj 19"

Oriunde îți faci apariția, fă-o cu o prezență sportivă. 

Tehnologie

Cu cât vezi mai multe, cu atât știi mai multe.

Digital Cockpit-ul, cu un ecran de 10.25", este acum împărțit în trei zone, pentru a avea totul direct în fața ochiilor tăi.

SEAT CONNECT

Te conectează cu mediul tău înconjurător.

SEAT CONNECT, prin sistemul de navigație cu ecran de 9.2" ești mereu la curent. Primești informații din trafic și locuri de parcare în timp real sau autoturismul este încălzit, chiar înainte de a te urca la bord.

Siguranță

Lasă-te asistat de autoturismul tău.

Pre-Crash Assist

Sistemul proactiv Pre-Crash Assist pregătește autoturismul și pasagerii săi, în situații critice, de o eventuală coliziune. De exemplu prin: tensionarea centurilor de siguranță și închiderea geamurilor. 

Asistență la condus «Travel Assist »

Combină siguranța și eficiența în fiecare aventură.

Blind-Spot-Sensor

Detectează ceea ce tu nu vezi cu ochiul liber și te ajută la schimbarea benzilor.

ACC predictiv

Sistemul adaptiv de reglare a vitezei de deplasare recunoaște semnele de circulație, pentru a te menține pe cursul corect.

Accesorii

Pasiuni comune.

Planuri mari? Cu accesoriile potrivite ai tot ce ai nevoie la tine. Și depozitate corect.

SEAT Service

Din nou la drum.

Viața nu stă pe loc, de ce ai sta tu? Lasă grijile tale la ușă. SEAT Service te pune din nou în mișcare.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ateca?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,8 - 8,7 l/100 km. Emisii CO₂ 126 - 198 g/km. 

 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.