Suntem aici să vă ajutăm

Campania Diesel EA189

Actualizarea SEAT-ului fiecărui client este principala noastră prioritate.

Grija față de clienți reprezintă prioritatea noastră numărul unu. De aceea, în ultimele luni, am lucrat non-stop pentru a obține o soluție tehnică pentru mașinile SEAT echipate cu motorul Diesel EA189 implicat în incidentul NOx. Vă informăm că implementăm în prezent soluția pentru toate mașinile implicate. Vă invităm să vă programați la un Partener de service autorizat SEAT pentru implementarea actualizării de software gratuit. De asemenea, dorim să clarificăm faptul că toate mașinile noi SEAT echipate cu motoare EU6 nu sunt implicate în această situație. Niciuna dintre mașinile fabricate de SEAT în prezent nu are motorul EA189. În orice caz, vă asigurăm că toate mașinile SEAT sunt conforme cu cele mai înalte standarde tehnice și de siguranță.

Informații suplimentare

Video tehnic EA189

Descoperă toate informaţiile relevante în video-ul următor.

Verificați-vă mașina cu ușurință.

Este ușor să aflați dacă mașina dumneavoastră are nevoie de actualizare. Trebuie doar să introduceți numărul dumneavoastră VIN în widget-ul ușor de folosit, iar acesta vă va informa dacă este necesar.

Cum să găsiți VIN

Seria de şasiu (numărul de identificare) a maşinii

Care este numărul meu VIN?

Numărul dumneavoastră VIN este pur și simplu o serie de 17 litere și cifre care este unic pentru mașina dumneavoastră. Acesta ne informează dacă mașina dumneavoastră are nevoie de o actualizare.

Cum găsesc numărul meu VIN?

Cel mai simplu mod de a-l găsi este să stați în exteriorul mașinii, pe partea șoferului, și să vă uitați la volan prin parbriz. Îl veți vedea acolo, gravat în parbriz.

În ce alt mod pot găsi numărul meu VIN?

Numărul dumneavoastră VIN poate fi găsit și prin simpla verificare a Secțiunii E din Certificatul dumneavoastră de înregistrare. Pentru că este Numărul de identificare a autovehiculului, acesta este absolut unic pentru mașina dumneavoastră.