SEAT Arona

Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate
Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate

Faruri cu LED complet nou proiectate și dispozitive de ventilație inovatoare, iluminate, pentru un confort și mai mare în interior. Noul SEAT Arona este gata de drum și întruchipează un design îndrăzneț, ușor de remarcat.

 

Conectivitate
SEAT CONNECT
Conectivitate
SEAT CONNECT

Mașina care se potrivește vieții tale de zi cu zi. Conectează Arona la întreaga lume - pur și simplu prin smartphone. Și bucură-te de conectivitate prin intermediul noului ecran tactil de 9,2 ".

Tehnologie
SEAT Digital cockpit 10,25”
Tehnologie
SEAT Digital cockpit 10,25”

Funcții inovatoare care îți fac viața mai ușoară și călătoria mai distractivă.

Siguranță
Travel Assist
Siguranță
Travel Assist

Cu o tehnologie îmbunătățită a siguranței la volan concepută pentru a minimaliza stresul în timpul călătoriei.

Partea din față reproiectată.

Aspect impresionant.

Un aspect nou mai îndrăzneț este completat de un grilaj reproiectat, un nou spoiler spate și faruri LED care conferă exteriorului o prezență mai puternică.

SEAT CONNECT

Pentru o viață mereu în mișcare.

SEAT CONNECT deschide o lume cu totul nouă plină de posibilități, permițându-ți să accesezi date despre SEAT-ul tău prin intermediul smartphone-ului, să controlezi o varietate de funcții de la distanță și să maximizezi experiența de conducere.

Tehnologie

Digital Cockpit 10,25”

Afișajul complet digital oferă o vizibilitate mai bună a datelor de conducere. Și îl poți personaliza cu setări individuale care se potrivesc nevoilor tale. 

Mereu în siguranță.

Grijile rămân în urmă. Aventura urmează.

Senzor unghi mort

Senzorii recunosc autovehiculele și bicicletele care sosesc de la o distanță de până la 70 de metri și te avertizează dacă schimbi banda sau ești în depășire.

Asistență «Travel Assist»

Sistemul de conducere semi-autonom, care este eficient pe întregul interval de viteze, recunoaște cursul drumului și reglează viteza mașinii în consecință.

Recunoașterea semnelor de circulație

Limitările de viteză și alte restricții sunt afișate pe Digital Cockpit de 10,25 ". Toate datorită camerei frontale integrate.

Dorești să afli mai multe despre SEAT Arona? 

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 5,3 - 7,1 l/100 km. Emisii CO₂ 103 - 161 g/km. 

 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.