Noul SEAT Arona

Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate
Design
Full-LED și guri de ventilație iluminate

Faruri cu LED complet nou proiectate și dispozitive de ventilație inovatoare, iluminate, pentru un confort și mai mare în interior. Noul SEAT Arona este gata de drum și întruchipează un design îndrăzneț, ușor de remarcat.

 

Conectivitate
SEAT CONNECT
Conectivitate
SEAT CONNECT

Mașina care se potrivește vieții tale de zi cu zi. Conectează Arona la întreaga lume - pur și simplu prin smartphone. Și bucură-te de conectivitate prin intermediul noului ecran tactil de 9,2 ".

Tehnologie
SEAT Digital cockpit 10,25”
Tehnologie
SEAT Digital cockpit 10,25”

Funcții inovatoare care îți fac viața mai ușoară și călătoria mai distractivă.

Siguranță
Travel Assist
Siguranță
Travel Assist

Cu o tehnologie îmbunătățită a siguranței la volan concepută pentru a minimaliza stresul în timpul călătoriei.

Partea din față reproiectată.

Aspect impresionant.

Un aspect nou mai îndrăzneț este completat de un grilaj reproiectat, un nou spoiler spate și faruri LED care conferă exteriorului o prezență mai puternică.

SEAT CONNECT

Pentru o viață mereu în mișcare.

SEAT CONNECT deschide o lume cu totul nouă plină de posibilități, permițându-ți să accesezi date despre SEAT-ul tău prin intermediul smartphone-ului, să controlezi o varietate de funcții de la distanță și să maximizezi experiența de conducere.

Tehnologie

Digital Cockpit 10,25”

Afișajul complet digital oferă o vizibilitate mai bună a datelor de conducere. Și îl poți personaliza cu setări individuale care se potrivesc nevoilor tale. 

Mereu în siguranță.

Grijile rămân în urmă. Aventura urmează.

Senzor unghi mort

Senzorii recunosc autovehiculele și bicicletele care sosesc de la o distanță de până la 70 de metri și te avertizează dacă schimbi banda sau ești în depășire.

Asistență «Travel Assist»

Sistemul de conducere semi-autonom, care este eficient pe întregul interval de viteze, recunoaște cursul drumului și reglează viteza mașinii în consecință.

Recunoașterea semnelor de circulație

Limitările de viteză și alte restricții sunt afișate pe Digital Cockpit de 10,25 ". Toate datorită camerei frontale integrate.

Dorești să afli mai multe despre SEAT Arona?