SEAT Leon Sportstourer

Preț de la
19.458 €
Tehnologie
Digital Cockpit
Tehnologie
Digital Cockpit

Afișajul personalizabil îți arată harta sistemului GPS, muzica ta favorită și sistemele de asistență, ceea ce face condusul mai ușor și mai plăcut.

Tehnologie
Conectivitate Wireless Full Link
Tehnologie
Conectivitate Wireless Full Link

Telefonul tău oglindit facil direct pe afișaj. Fără cabluri. Încărcare wireless inclusă. Ai tot ce ai nevoie pentru a te distra.

Confort
Virtual Pedal
Confort
Virtual Pedal

Încarcă portbagajul. Nimic mai ușor: cu o mișcare a piciorului activezi senzorul pentru deschiderea hayonului.

Spațiu și confort

Pregătit pentru planuri mari.

Volum al portbagajului de 620 litri și un interior generos. Spațios. Confortabil. Și pregătit să te ducă la destinația dorită.

 

 

Culori

Găsește nuanța ideală.

Metalizată
Uni
Desire Red
Mystery Blue
Magnetic Tech
Nevada White
Midnight Black
Pure Red
Candy White
Iluminare LED "coast-to-coast"

Lasă soarele să intre.

Iluminarea LED "coast-to-coast" interconectează stopurile LED de pe hayon. Lumină în mișcare. Astfel, noul Leon Sportstourer radiază o dinamică deosebită. 

Tehnologie

Urcă la bord. Bucură-te. Conectează-te.

Sistemul de navigație cu display de 10", ecrane configurabile și comandă vocală. Păstrează mâinile pe volan și spune-i Leon-ului tău ce ai nevoie.

Vezi evoluția
e-Hybrid

Un viitor mai bun. Acum.

O nouă experiență de condus electrizantă. Bucură-te de multă distracție la volan, cu emisii reduse. Noul SEAT Leon e-Hybrid.

Emergency Assist 3.0

Mereu acolo, când ai nevoie de el.

Sistemul Emergency Assist 3.0 verifică dacă ai nevoie de ajutor. În caz de inactivitate, acesta frânează de două ori pentru a te avertiza. Dacă nu reacționezi, acesta acționează frânele și oprește complet deplasarea autoturismului.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Leon Sportstourer?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,3 - 7,5 l/100 km. Emisii CO₂ 111 - 170 g/km. 

 

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.seat.ro/despre-seat/wltp.


Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.