Conduită

Codul de conduită

Codul de conduită al Porsche Holding.

Încrederea clienților și a părților interesate în Compania noastră și în produsele sale reprezintă cel mai prețios bun pe care îl deținem. Rezultă, prin urmare, că avem o responsabilitate comună de a ne ridica la nivelul acestei încrederi în fiecare zi, adoptând o conduită onestă și integră. Aceasta include cunoașterea normelor interne și a reglementărilor legale aplicabile și respectarea acestora.

O versiune nouă, extinsă a Codului de conduită al Grupului Volkswagen este acum disponibilă. Aceasta oferă îndrumări cu privire la conduita corectă furnizând orientare și sprijin în activitatea noastră de zi cu zi. Tocmai în vremuri ca acestea, când industria autovehiculelor trece prin schimbări fundamentale, o bază solidă de valori este indispensabilă pentru un succes susținut.

A fi un exemplu de integritate și de conformitate este o componentă fundamentală a strategiei noastre. Noi, Grupul Porsche Holding (denumit în continuare "Porsche Holding"), ca parte integrantă a Grupului Volkswagen, ne putem asuma această responsabilitate numai dacă fiecare dintre noi adoptă o conduită conformă cu interesele Companiei.

Pe lângă legile, convențiile internaționale și reglementările interne, valorile noastre corporative precum respectul, încrederea și solidaritatea stau la baza acțiunilor noastre.