Mereu conectat

Conectează-te cu SEAT-ul tău.

Pentru a căuta destinații, adrese sau media, trebuie doar să întrebi. Spune:"Hola Hola" pentru a activa sistemul ținând în același timp mâinile pe volan și rămâi în controlul volanului.

SEAT CONNECT

Fiecare aventură are nevoie de o coloană sonoră.

În combinație cu sistemul de navigație, te poți bucura de materiale media la cerere și poți asculta muzică, podcast-uri sau radio pe internet. Planifică cel mai rapid traseu către destinație, primește informații despre trafic pe parcurs și găseștei cel mai apropiat loc de parcare sau benzinărie.

Mereu conectat

Backup 24/7.

Funcția de apel de urgență eCall se conectează automat la serviciile de urgență și trimite în prealabil toate detaliile necesare. Asta economisește timp când contează.

Servicii de la distanță

Mașina ta în buzunar.

Cu blocarea și deblocarea de la distanță, deblocarea mașinii este la fel de ușoară ca și deblocarea smartphone-ului. Activați claxonul sau semnalizarea pentru a face mai ușor de văzut în mulțime.

Dorești să afli mai multe despre SEAT Arona?

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,8 - 5 l/100 km. Emisii CO₂ 109 - 115 g/km. 

* Sistemele de asistență sunt dispozitive electronice suplimentare în autovehicule pentru a sprijini șoferul în anumite situații de conducere. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt supuse unor limite fizice și legate de sistem și nu eliberează șoferul de responsabilitatea conducerii vehiculului său. Vă rugăm să consultați (înainte de prima călătorie) în manualul de utilizare în ce măsură sistemul de asistență vă sprijină.