Mai întâi siguranța.

Cel mai bun prieten al șoferului.

Chiar și cei mai inteligenți șoferi apreciază sprijinul oferit de asistenții de condus. Ingineria noastră de siguranță este concepută pentru a se asigura că fiecare aventură se desfășoară fără probleme.

Asistent de fază lungă SEAT

Siguranță pe care te poți baza.

Această funcție detectează traficul care se apropie și comută automat între faza lungă și faza scurtă pentru a preveni orbirea și pentru a spori siguranța când conduci noaptea.

Avertisment de părăsire a benzii de circulație

Pe linie dreaptă.

Camera multifuncțională detectează marcajele pe drum pentru a te menține în interiorul liniilor de marcare a benzii de circulație. 

Travel Assist

Lasă-te dus de val.

Travel Assist combină ACC (cruise control adaptiv) și Lane Keeping Assist și te menține automat la o distanță sigură de vehiculul din față și în limita de viteză adaptată la trafic. 

Detectarea oboselii

E timpul pentru o pauză?

Sistemul detectează oboseala șoferului și oferă indicii vizuale și acustice până când vă opriți.

Airbag-uri

Protecție imediată la impact.

Sistemul airbag oferă protecție din orice unghi.

Dorești să afli mai multe despre SEAT Arona? 

Date consum mixt conform NEDC: consum de combustibil 4,8 - 5 l/100 km. Emisii CO₂ 109 - 115 g/km. 

* Sistemele de asistență sunt dispozitive electronice suplimentare în autovehicule pentru a sprijini șoferul în anumite situații de conducere. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt supuse unor limite fizice și legate de sistem și nu eliberează șoferul de responsabilitatea conducerii vehiculului său. Vă rugăm să consultați (înainte de prima călătorie) în manualul de utilizare în ce măsură sistemul de asistență vă sprijină.