Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
TEHNOLOGIE

Viața e prea scurtă pentru a te mulțumi cu aproape cel mai bun.

Cu cea mai modernă tehnologie nu există limitări. Noul SEAT Tarraco se asigură că ești mereu conectat și la curent cu noutățile.

Tehnologie Full-LED

De ce să nu strălucesți?

Tehnologia 100% LED iluminează întunericul atât în față, cât și în spate. Stopurile dinamice arată direcția în care vrei să virezi.

Faruri Full-LED

Faruri Full-LED

STINSE /

APRINSE

Tehnologie Full-LED

De ce să nu strălucesți?

Tehnologia 100% LED iluminează întunericul atât în față, cât și în spate. Stopurile dinamice arată direcția în care vrei să virezi.

Display 8 inchi cu tehnologie SEAT Full Link

Mai mult confort. În fiecare zi.

Cu tehnologia SEAT Full Link și Apple CarPlay™ sau Android Auto™ poți utiliza aplicațiile de pe telefonul tău smart direct prin ecranul tactil al mașinii. Simplu și sigur.

SEAT Digital Cockpit

Păstrează esențialul pe primul plan.

Mai multe opțiuni

Recunoașterea semnelor de circulație. Sistem de navigație. Cruise control adaptiv (ACC). Front Assist și Lane Assist. Toate informațiile într-un ecran personalizabil de 10,25 inchi. Direct în fața ta.

Încălzire staționară

Pregătit, atunci când ești și tu.

Când urci la volan, SEAT-ul tău Tarraco este deja reglat la temperatura dorită. Deci, nu mai trebuie să aștepți pentru a porni la drum.

Confortabil și comod

Acum nimic nu te mai poate opri.

CLIMATRONIC CU 3 ZONE

Setează temperaturi diferite pentru scaunele față și spate

DESCHIDERE HAYON CU VIRTUAL PEDAL

Poți deschide și închide portbagajul cu o mișcare a piciorului

ASISTENȚĂ LA PARCARE ȘI CAMERĂ TOP VIEW

Parchează automat, fără niciun efort

CONNECTIVITY BOX

Îți place să fii mereu în mișcare? Încărcătorul wireless se ocupă de telefonul tău, deci nu ai niciun motiv să te oprești.

SCAUNE ÎNCĂLZITE FAȚĂ ȘI SPATE

Clasa întai, chiar și pe bancheta spate
Experiența de conducere

Întrebarea nu este "De ce?", ci "De ce nu?"

Sistem BeatsAudio™

Muzica bună nu îmbătrânește. Amplificator de 400W. Subwoofer High-End. 9 difuzoare calibrate premium, pentru o experiență auditivă excelentă.

LOGO 4DRIVE

Ești pregătit pentru orice? Sistemul de tracțiune integrală 4Drive îți permite să abordezi orice drum cu tracțiune și stabilitate sporită.  

SEAT Drive Profile

Optimizează fiecare călătorie în noul tău SEAT Tarraco cu modurile de conducere:  Comfort, Eco, Sport și Individual, plus Off-Road și Snow pentru versiunile cu tracțiune integrală 4Drive.