Siguranță

Un nou etalon de siguranță.

Cu dotările sale cuprinzătoare de siguranță, noul SEAT Leon Sportstourer este pregătit pentru fiecare călătorie. Oferindu-ți o stare pozitivă de la start, până la destinație.

ACC predictiv

În orice situație, mereu prevăzător.

Ce vine spre mine? Cu ajutorul unor senzori radar, sistemul ACC cu Front Assist adaptează viteza la autoturismele care rulează în față. În situația unei probabile coliziuni, sistemul frânează automat. Funcția predictivă recunoaște, cu ajutorul unor camere, vitezele și curbele de pe traseu și transmite automat informațiile către sistem.

Blind Spot Detection

Vede, ceea ce tu nu vezi.

Sistemul Blind Spot Detection identifică autoturismele care se apropie de tine, din afara câmpului tău vizual, pe o rază de până la 70 de metri. Iar datorită sistemului Exit Warning, eviți posibile coliziuni cu alte autoturisme sau bicicliști atunci când deschizi portiera.

Asistență la condus

Mai puține complicații. Mai multă siguranță.

Exit Assist

Parcare cu spatele? Autoturismul tău te avertizează optic și acustic dacă se apropie autovehicule în spatele tău sau chiar oprește singur, când este nevoie.

Pre-Crash Assist

Cu ajutorul unor senzori și sisteme radar, Pre-Crash Assist pregătește autoturismul și pasagerii săi, în situații critice, de o eventuală coliziune. De exemplu prin: tensionarea centurilor de siguranță și închiderea geamurilor. 

Emergency Assist 3.0

Când șoferul nu mai reacționează, autoturismul preia singur controlul: pornește luminile de avarie, menține banda de deplasare și acționează frâna până la oprirea autoturismului.

Travel Assist

Pe șosea, mergi la sigur.

Doar condu. Sistemul Travel Assist utilizează tehnologie radar pentru a detecta, de exemplu: drumuri în lucru sau limitatoare de viteză. Acesta adaptează viteza și distanță în funcție de condițiile de trafic.

Airbaguri

Pe mâini bune

În față și în spate. Șase airbaguri pentru șofer, pasagerul din dreapta și toți pasagerii de pe bancheta spate. Noul SEAT Leon Sportstourer te protejează din fiecare unghi.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Leon Sportstourer?

*Sistemele de asistență sunt dotări electronice suplimentare ale autoturismelor cu rolul de a ajuta șoferul în anumite situații. Aceste sisteme sunt, totuși, supuse unor limitări de natură fizică și de sistem și nu absolvă șoferul de responsabilitatea conducerii autoturismului său. Vă rugăm să vă interesați (înainte de primul drum), în manualul de utilizare, de felul în care sistemele de asistență vă ajută.