Până pe 14 octombrie

SEAT își prezintă toate noutățile la Paris

04.10.2018
  • SEAT se conectează cu parizienii și lansează magazine de tip pop-up în Saint-Lazare și Le BHV Marais
  • Modelele SEAT CNG (gaz natural comprimat) pot fi testate la Green Test Center în Place de la Concorde
  • Premiera mondială a noului SEAT Arona TGI la Salonul Auto de la Paris
  • SEAT Tarraco își face debutul public, în calitate de cel mai nou model SEAT al ofensivei SUV

SEAT vine la Paris cu toate noutățile sale. Concomitent cu Salonul Auto Internațional din capitala franceză, care își deschide astăzi ușile publicului, SEAT va lansa două magazine de tip pop-up care vor integra noile modele, cum ar fi SUV-ul de dimensiune mare SEAT Tarraco, pe străzile Parisului și le vor aduce mai aproape de entuziaștii mărcii. 

Noul SEAT Arona TGI este expus, începând de astăzi, într-un magazin pop-up situat în emblematica piață Saint-Lazare, unde parizienii vor avea ocazia de a testa autoturismul și a-i descoperi toate dotările. În plus, începând de sâmbătă, un spațiu dedicat va fi alocat mărcii CUPRA în iconicul Le BHV Marais, localizat în cel mai trendy cartier al orașului. Interiorul acestui spațiu va include o expoziție remarcabilă de rafinament, unicitate, calitate și personalizare, iar acest magazin va include și produse și ediții limitate ale unei noi game de accesorii create prin colaborarea între CUPRA și alte mărci prestigioase cu ar fi Fabike, L.G.R sau Trakatan.

Președintele SEAT Luca de Meo a declarat: "Paris este cadrul perfect pentru prezentarea către public a noilor noastre propuneri, cum ar fi Tarraco și Arona TGI. Până în 2020, vom lansa un autoturism nou la fiecare șase luni, ceea ce reprezintă o provocare pentru companie, dar și o oportunitate de a arăta potențialul SEAT. Vrem să fim și mai aproape de oameni, de aceea am adus mașinile noastre în habitatul lor natural: străzile unui oraș."

Ca parte a activităților din cadrul Salonului Auto de la Paris, până pe 14 octombrie, SEAT va avea și o locație de test-drive: Green Center la Place de la Concorde, unde varinatele alimentate cu gaze naturale comprimate (CNG) ale Leon și Ibiza  vor putea fi testate. În plus, noul Arona TGI va fi expus în premieră. Acesta reprezintă primul SUV din lume alimentat cu CNG și al patrulea model SEAT ce utilizează acest combustibil curat și eficient, care contribuie la reducerea emisiilor. Odată cu lansarea SEAT Arona TGI, compania are, în prezent, cea mai largă gamă de modele alimentate cu gaze naturale dintre toți producătorii europeni de pe piață.   


În final, pentru a sărbători cei 120 de ani ai Salonului Auto de la Paris, marca a participat duminica trecută, 30 septembrie, la o paradă în Place de la Concorde cu legendarul SEAT 600.

Ofensiva SUV ajunge la Salonul Auto de la Paris

Vizitatorii Salonului Auto de la Paris, care a început astăzi, pot vedea pentru prima dată gama completă de SUV-uri SEAT:  SEAT Arona, SEAT Ateca și noul SEAT Tarraco. În cadrul acestei ediții a salonului, SEAT va explora toate posibilitățile noului lansat Tarraco, în standul producătorului iberic. Cu sloganul "De ce nu acum?", vizitatorii se pot familiariza cu autoturimsul și pot avea o experiență spectaculoasă într-o cameră interactivă, cu pereți reflectanți, care îi va transporta în centrul universului Tarraco. Acest model va atrage noi clienți, va impulsiona imaginea mărcii și va contribui pozitiv la rezultatele financiare ale companiei. Standul SEAT din cadrul Salonului Auto de la Paris va include și ecrane mari pe care vizitatorii își pot configura individual modele cum ar fi: SEAT Ibiza,  SEAT Arona, SEAT Leon, SEAT Ateca și chiar SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco, noul vârf de gamă

Noul SUV SEAT simbolizează intrarea mărcii pe piața autovehiculelor all-terrain cu până la 7 locuri. Prezentat pe 18 septembrie, în orașul Tarragona, Tarraco prefigurează linia de design ce va fi urmată de viitoarele modele ale companiei. Poziționat în fruntea gamei SUV SEAT, Tarraco înglobează design și funcționalitate, sportivitate și confort, accesibilitate și calitate, precum și tehnologie și emoție. Toate motorizările sale sunt dotate cu injecție directă, turbocompresor și tehnologie Start&Stop, iar puterea este cuprinsă între 150 și 190 CP.

SEAT Arona TGI, primul SUV alimentat cu gaz de pe piață

SEAT Arona este primul vehicul, din gama SUV SEAT, care este echipat cu un propulsor alimentat cu gaz natural comprimat, o alternativă sustenabilă la benzină și motorină. Arona TGI a fost conceput, dezvoltat și va fi produs la uzina principală SEAT din Martorell. Acest model reprezintă o nouă etapă în programul de dezvoltare de vechicule al campaniei datorită propulsiei ecologice, ce duce la un impact mai scăzut asupra mediului înconjurător și la economii de bani pentru șoferi. Noul SEAT Arona TGI în trei cilindri este echipat cu un motor cu 12 valve, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte și oferă o autonomie de 400 km în modul CNG și 160 km când se utilizează benzină.

CUPRA Ateca, o nouă marcă se naște

Noul SUV sportiv este vârful de lance al noii mărci CUPRA și se diferențiază printr-un echilibru extraordinar între plăcerea condusului sportiv și ușurința în utilizarea zilnică. Cu designul său sportiv, stilul și personalitatea unică, oferă o gamă impresionantă de echipament tehnologic, ce îl plasează la același nivel cu autoturismele din gama premium. Este echipat cu un propulsor 2.0 TSI în patru cilindrii, ce produce 300 CP și o cutie de viteze automată, în șapte trepte, cu dublu-ambreiaj DSG.