Istorie
2000
Mai mare și mai bun

Anii 2000

Sărbătorim 50 de ani de creștere și succese, mulțumită noutăților cum ar fi SEAT Leon și orientatul spre clienți SEAT Service.

 

2000

Autoturismul-concept SEAT Salsa este prezentat publicului. La sărbătorirea noastră de 50 de ani îi întâmpinăm pe Majestatea Sa, Regele Juan Carlos I și pe Prințul de Asturias.

2001

Un an al noutăților. Noul SEAT Ibiza debutează și prototipul modelului sportiv SEAT Leon CUPRA R este prezentat publicului.

2002

Apare modelul de familie SEAT Cordoba. Sub tutela concernului Volkswagen încheiăm parteneriate cu Audi și Lamborghini.

2003

Prototipul modelului SEAT Altea este prezentat în cadrul IAA în Frankfurt. Acesta combină designul orientat spre familie cu un spirit dinamic.

2004

Prototipul modelului SEAT Altea își celebrează debutul internațional în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cu modelele orientate spre performanță SEAT Ibiza FR și SEAT Ibiza CUPRA apăsăm pedala de accelerație.

2005

În Barcelona se aliniază la start noul SEAT Leon și mașina de curse SEAT Leon WTCC. Prototipul SEAT Altea FR debutează.

2006

Cu SEAT Leon FR și SEAT Leon CUPRA ne continuăm, consecvent, traiectoria. SEAT Altea XL debutează și provoacă senzație.

2007

SEAT Service introduce un nou concept de service. Inovativul Prototype Centre of Development și SEAT Design Centre sunt inaugurate.

2008

Gama de produse crește cu SEAT Exeo și noul SEAT Ibiza în variantele SC, CUPRA și Ecomotive. La testele de siguranță EuroNCAP obținem cel mai mare calificativ: 5 stele.

2009

Anul extinderii gamei de modele: SEAT Exeo ST, autoturismul-concept SEAT Leon Ecomotive, Ibiza Bocanegra, noul Leon CUPRA, Ibiza FR și autoturismul-concept IBZ.