Istorie
2010
Designul întâlnesțe inovația

Anii 2010

Noi perspective crează noi conexiuni. Prezentăm modelul Mii și extindem versatila familie Leon.

 

2010

Modelul SEAT Alhambra încântă de la prima sa apariție. Împreună cu Ibiza ST și primul nostru autoturism-concept cu emisii zero, SEAT IBE.

2011

În cadrul IAA în Frankfurt prezentăm autoturismul concept SEAT IBL și noul Exeo. La Salonul Auto de la Geneva este prezentat autoturismul-concept SEAT IBX și SEAT Alhambra cu tracțiune integrală.

2012

Stilatul SEAT Mii, noul SEAT Toledo și generația a treia de Leon intră în lumina reflectoarelor. Gama SEAT Ibiza beneficiază de un facelift.

2013

SEAT Ibiza CUPRA și SEAT Leon SC se aliniază la start. Gama iTECH este extinsă cu modelele Ibiza 5D, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon 5D, Leon SC, Altea și Altea XL.

2014

Mai multă performanță. Noul Leon CUPRA ST și Mii by Mango crează senzație în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SEAT Leon ST 4Drive completează apariția.

2015

Odată cu 20V20 prezentăm prototipul primului nostru SUV. Prin introducerea SEAT CONNECT debutăm o nouă generație de autoturisme interconectate. 

2016

Anul SEAT-ului Ateca, primul nostru SUV. O nouă perspectivă. Noul Leon CUPRA cu 300 CP este cea mai puternică mașină din istoria noastră.

2017

Toate reflectoarele sunt pe SEAT Arona, stilatul nostru City-SUV nou, precum și pe noul SEAT Ibiza, care reprezintă cinci generații de dezvoltare inovativă.

 

2018

Odată cu lansarea mărcii exclusive CUPRA, a modelului CUPRA Ateca și a SUV-ului de dimensiuni mari SEAT Tarraco, ne extindem în continuare în noi direcții.