Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
TEHNOLOGIE

De ce să aștepți până mâine?

Nu ai nici un motiv să aştepţi. Tot ce ai nevoie este deja aici. Noul tău SEAT Ibiza cu display tactil de 8" (20,3 cm) dispune de ultima actualizare a tehnologiei SEAT pentru a-ţi uşura cotidianul auto. Să mergem.

Conectivitate

Încărcător wireless

Dacă nu este facil, nu este mobil. Așază telefonul tău pe încărcătorul wireless al SEAT-ului Ibiza şi se încarcă fără probleme şi fără cabluri. Amplificatorul GSM integrat îmbunătăţeşte semnalul.

SISTEM AUDIO

BeatsAudio™ Soundsystem

Coloana sonoră marchează evenimentele din viaţă. SEAT-ul Ibiza, cu BeatsAudio™, nu duce lipsă de sunet calitativ mulţumită amplificatorului de 300W, celor şase difuzoare şi subwoofer-ului premium. Delectează-te cu muzică clasică. Dă volumul mai tare pentru techno. Totul ţine de dispoziţia ta.

Sistem de navigaţie

Ecran de 8” (20,3 cm)

Vrei să ajungi fără probleme? Ecranul de 8" (20,3 cm) din noul SEAT Ibiza este conectat la un sistem de navigaţie integrat cu Full Link, hărţi şi un sistem practic de asistenţă la parcare.  

Mai multă tehnologie

Distracţia nu se opreşte aici.

Kessy Entry & Go

Porneşte fără cheie cu butonul Heartbeat. Butonul de pornire Heartbeat se aprinde când SEAT-ul Ibiza se descuie automat. Trebuie doar să îl apeși și ai pornit la drum.

SEAT Drive Profile

Alege setarea amortizoarelor adaptive în echiparea FR. Cu SEAT Drive Profile conduci exact aşa cum vrei. Porneşte la drum şi la distracţie. 

Cameră video marşarier

Mergi facil cu spatele mulţumită camerei video. Imaginea apare direct pe ecran. Parchează simplu, sigur şi plăcut.