TEHNOLOGIE

Mai multă tehnologie

Noul SEAT Ibiza este plin de inovații tehnologice ce fac fiecare călătorie mai plăcută. 

TEHNOLOGIE FULL LINK

O conexiune sigură

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin Media System Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în SEAT Ibiza devine mai simplă și mai sigură.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Mai multă vizibilitate

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Ibiza, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

SISTEM INFOTAINMENT

Mereu disponibil

În SEAT Ibiza este infotainment-ul mereu la îndemâna ta: cu sistemul Infotainment și un ecran touch de până la 6,5˝ integrat în planșa de bord ce include: sistem de navigație, recunoaștere vocală și conectivitate Full Link - prin  Apple CarPlay®, Android Auto™ sau MirrorLink™, în funcție de dispozitiv.

SEAT SOUND SYSTEM

Urechile tale vor fi uimite

Cu SEAT Sound System și calitatea audio s-a îmbunătățit în SEAT Ibiza. Bucură-te, pe fiecare loc, de sunetul perfect din șase difuzoare grozave și un subwoofer puternic.

ILUMINARE INTERIOARĂ LED

Creează atmosferă

Totul în SEAT Ibiza asigură cea mai bună experientă de condus: cu iluminarea interioară LED pui spațiul interior în cea mai bună lumină. 

MOTORIZĂRI

Ce te pune în mișcare?

Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă