Ibiza

Preț de la
14.769 € (cu TVA inclus)
Preț de la
14.769 € (cu TVA inclus)

*Preturile se vor calcula in lei la cursul anuntat de PORSCHE ROMANIA in ziua efectuarii platii (cursul de facturare al Porsche Bank Romania din ziua precedenta). Preturile sunt recomandate. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentei liste de preturi, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea  SEAT S.A.

Calificativ Euro NCAP
Calificativ Euro NCAP

Cel mai ridicat calificativ de siguranță ce poate fi obținut de un autoturism în cadrul European New Car Assessment Program.

Inclusiv
4 ani garanție
Inclusiv
4 ani garanție

* 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României); 3 ani pentru vopsea; 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării.

Tehnologie
BeatsAudio™
Tehnologie
BeatsAudio™

Amplificator digital cu 8 canale, putere 300 W; 7 difuzoare (inclusiv subwoofer). Dotare opțională. 

 

Variante de echipare

Style

 • Sistem de frânare automată ”Multi Collision Brake”
 • Închidere centralizată cu telecomandă
 • Banchetă spate cu spătar rabatabil asimetric
 • Volan multifuncțional cu control pentru computerul de bord, sistemul audio, telefon

de la EUR 15.334,00

Configurator

Xcellence

 • Detector de oboseală
 • Spațiu depozitare sub scaun șofer
 • Kessy (sistem acces și pornire/oprire motor fără cheie)
 • Oglinzi exterioare încălzite

de la EUR 17.216,00

Configurator

FR

 • SEAT Drive Profile
 • Lumini de zi cu LED
 • Scaune față Sport

de la EUR 17.700,00

Configurator
Design

Vrei mai mult? Mobilizează-te.

Creat pentru a-ţi sensibiliza trupul şi sufletul, noul SEAT Ibiza reprezintă libertatea de a alege, a fii, a te deplasa. Oriunde te-ar duce oraşul, aprinde farurile Full LED şi vei ajunge acolo cu stil. La interior şi exterior, spiritul de aventură este dotare standard. 

Tehnologie

A sosit ziua.

Vrei să dansezi ca şi cum nimeni nu te vede? Porneşte BeatsAudio™-Soundsystem. Vrei să îţi exprimi o părere? Împărtăşeşte-o pe Social Media prin SEAT Full Link. Vrei să ajungi mai repede la destinaţie? Sistemul de navigaţie este vântul de sub aripile tale. 

Siguranță

Mergi mai departe, totul este în regulă.

Să avem grijă de tine şi cei dragi ţie este obiectivul nostru suprem. De la sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC), până la Frontassist cu Protecţie pietonilor şi detectorul de oboseală, toate sunt dotări de siguranţă de ultimă generaţie integrate în noul SEAT Ibiza. Aşa că aşează-te confortabil şi bucură-te de călătorie în noua ta maşină de oraş.

Viața trebuie trăită.

Stabilește propriul tău ritm cu echiparea FR a noului SEAT Ibiza. Cu jante de aliaj "Performance" de 18", trapă panoramică, evacuare dublă și tapițeria neagră cu cusături contrastante, exprimă dinamică până în cel mai mic detaliu.

Accesorii

Lumea ta, drumul tău

Uneori în viață trebuie stabilită o direcție, dat tonul, declarat un moto. Indiferent daca este vorba de o ținută extravagantă sau o nouă culoare a părului, multiplele opțiuni oferite de SEAT Ibiza fac fiecare zi să fie unică.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ibiza?