Accesorii originale SEAT

Pentru un sentiment unic la volan!

Personalizează-ți mașina de oraș cu accesoriile originale SEAT unice și complexe. Dacă ai întrebări, consilierul tău de service SEAT îți stă cu plăcere la dispoziție.

Roți complete de iarnă

Anvelope de iarnă și jante în set

Pentru ca autovehiculul tău să nu beneficieze numai de un plus la capitolul aspect, ci să fie și perfect pregătit pentru anotimpul rece, reprezentanța ta SEAT îți oferă o selecție largă de roți complete de iarnă pentru modelul tău SEAT Ibiza.

Ai nevoie de roți complete de iarnă noi și deții un SEAT TopCard? Atunci bucură-te. Căci la achiziționarea unui set, SEAT îți face cadou cea de-a patra roată.

Jante din aliaj ușor

De la elegant la sportiv.

Indiferent dacă preferi o apariție sportivă sau una elegantă - jantele de aliaj ușor pline de stil din colecția de accesorii originale SEAT oferă designul potrivit pentru toate gusturile.

Transport

Soluții pentru orice bagaj.

Indiferent dacă este vorba despre concediu, timp liber sau sport. Cu soluțiile de transport de la SEAT ai întotdeauna cu tine tot ce este important. Suportul de bază pentru plafon, de exemplu, formează baza pentru alte accesorii de transport, cum ar fi suportul practic pentru biciclete. Dacă ai întrebări, consilierul tău de service SEAT îți stă cu plăcere la dispoziție.

Sistemul Infotainment

Tehnologie la cel mai actual nivel.

La SEAT, cea mai modernă tehnologie nu se ascunde numai sub capota motorului, ci și în interior. Astfel, adaptoare pentru smartphone și player-ul de muzică asigură cel mai înalt grad de conectivitate. Cu dispozitivul hands-free te poți concentra cu ușurință asupra traficului și poți vorbi în același timp la telefon. În plus, sistemele de navigație disponibile îți indică întotdeauna cel mai rapid drum spre destinație.

Decor interior

Experimentează diversitatea.

De la volan la covorașe și până la treptele de acces și capul schimbătorului de viteze - fiecare detaliu este adaptat perfect gusturilor tale.