5
Ani garantie *
pe toate modelele
SEAT

SEAT

Ibiza

Toți prietenii mei

Toți prietenii mei

Preț de la
17.442 EUR
Putere max.
150
CP
Viteza max.
216 km/h
Accelerare (0-100 km/h)
8,2 s
Tehnologie
Full LED & Beats Audio
Alege noul tău SEAT Ibiza
Găsește-ți însoțitorul.
Interval de consum
5.2 - 5.2 l/100km
Emisii CO2
118 - 118 g/km
Putere
70 kW (95 CP)
Motorizare
Benzina
Transmisie
Manuala, 5 trepte
Tractiune
Tractiune Fata
Reference
 • Media System (Sistem audio cu touch screen color cu diagonala de 8.25” (21 cm)
 • Faruri “ECO” LED
 • Bluetooth (sistem pentru conectare telefon mobil, streaming audio)
 • Front Assist
de la 17.442 EUR
Interval de consum
5.2 - 5.3 l/100km
Emisii CO2
117 - 121 g/km
Putere
70 - 85 kW (95 - 115 CP)
Motorizare
Benzina
Transmisie
Manuala, 5 trepte / Direct Shift Gearbox
Tractiune
Tractiune Fata
Style
 • Jante aliaj 15” Enjoy
 • Cruise control
 • Volan si schimbator viteze in piele
 • Sistem de franare automata ”Multi Collision Brake”
de la 18.537 EUR
Interval de consum
5.5 - 5.7 l/100km
Emisii CO2
126 - 130 g/km
Putere
85 - 110 kW (115 - 150 CP)
Motorizare
Benzina
Transmisie
Direct Shift Gearbox
Tractiune
Tractiune Fata
FR
 • Climatronic (sistem de climatizare cu reglaj automat al temperaturii, individual pentru sofer si pasager + filtru Air Care)
 • Iluminare ambientala
 • Jante aliaj 17”
 • Scaune fata sport
de la 21.606 EUR
1/3
Modelul SEAT Ibiza
Asigură o apariție spectaculoasă

Invită-ți prietenii, dă drumul playlist-ului tău preferat și pornește la drum cu stil!

Elemente speciale

În tendințe, compact și complet interconectat. SEAT Ibiza asigură o stare de bine.

Tehnologie
Cockpit digital PLUS

Adaptează afișajul complet digital cu o selecție de date de deplasare, hărți, muzică și multe altele.

Design
Full LED & prize de aer iluminate

O seară luminată de farurile full LED reproiectate și prizele de aer iluminate.

Siguranță
Serviciu eCall

În cel mai nefericit caz, eCall transmite locația și datele autovehiculului tău direct către serviciile de salvare.

Conectivitate
SEAT CONNECT

Locurile preferate, melodii de top și cele mai bune trasee. Savurează accesul de la distanță de oriunde te-ai aflat cu aplicația SEAT CONNECT.

Design

În tendințe, cu linii exacte și curburi dinamice, care te inspiră să mergi pe propriul tău drum.

Design exterior

Un exterior îndrăzneț, care se potrivește cu energia ta. Treci prin viață cu un ritm uimitor, datorită designului elegant, jantelor de aluminiu de 18” și LED-urilor 100 % Eco.

Jante de aliaj ușor de 18'' „FR Design”

Faruri principale LED „HIGH” & lumini spate LED

Trapă glisantă panoramică

Măști de evacuare integrate.

Design

Găsește-ți propriul stil cu husele de scaune potrivite și prize de aer iluminate, totul în armonie cu starea ta de spirit.

Design interior

Cu ajutorul volanului multifuncțional ai muzica mereu la îndemână. Optimizează-ți stilul cu un aspect de piele.

Scaune sport de culoare albastru/negru

Volan multifuncțional ergonomic

Podea de încărcare/portbagaj plană în partea din spate

Sistem de navigație

Tehnologie & confort

Urcă și bucură-te de ceva în plus. Cu mai mult confort și tehnologie îmbunătățită, pentru ca timpul petrecut alături de prietenii tăi în SEAT Ibiza să devină o adevărată petrecere.

Sistem de sonorizare BeatsAudio™

Asigură un zâmbet care luminează întregul chip. Fă-ți pasagerii fericiți cu orice dorință legată de muzică, redată la calitate de top prin intermediul sistemului de sonorizare performant BeatsAudio™.

Ecran tactil de 9,2″

Totul dintr-o singură privire. Noul ecran tactil flotant de 9,2” este conceput în așa fel încât să se afle permanent în câmpul tău vizual și să îmbunătățească ergonomia, siguranța și, în general, plăcerea de a conduce.

Camera video de marșarier

Manevrează cu ușurință. Pe ecranul tactil al modelului tău SEAT Ibiza, camera pentru marșarier îți oferă o perspectivă clară asupra a ceea ce se află în spatele tău, astfel încât să poți intra și ieși în siguranță din parcare.

Full Link

Sincronizează-ți modelul SEAT Ibiza direct cu smartphone-ul. Cu tehnologia Full Link te poți bucura de muzica ta preferată, imediat ce te urci în mașină.

Descoperă tehnologia SEAT Full Link

Siguranță

Conduci confortabil mai departe. SEAT Ibiza este echipat cu sisteme inovatoare de asistență, astfel încât tu să te poți concentra asupra distracției.

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii

Călătorie concentrată asupra siguranței tale. Asistentul pentru menținerea benzii se asigură că rămâi în interiorul marcajelor benzii de circulație atunci când utilizezi ACC.

Mai multe despre asistentul pentru menținerea benzii SEAT
Side Assist

Senzorii frontali, laterali și posteriori ai modelului SEAT Ibiza monitorizează unghiurile moarte, astfel încât ești notificat printr-o indicație vizuală atunci când este posibil să pierzi ceva din vedere.

Recunoașterea indicatoarelor rutiere.

Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere afișează limitările de viteză și interdicțiile de depășire direct pe Cockpit-ul tău digital SEAT, ca să nu scapi nimic din vedere.

Travel Assist.

Te miști în ritm cu ceilalți. Travel Assist îți monitorizează deplasarea și te menține autonom la viteza potrivită, pentru o călătorie mai plăcută.

SEAT CONNECT

De la funcții de siguranță la acces de la distanță și până la Infotainment online – SEAT CONNECT transformă accesul inteligent la modelul tău SEAT Ibiza în realitate.

Siguranță & Service

Fă-ți viața mai ușoară. Bucură-te de certitudinea de a fi permanent conectat și de a putea accesa servicii precum apelul de pană, servicii care te ajută oriunde te-ai afla. Sau de programarea în service, atunci când trebuie să stabilești o programare de verificare la reprezentanța ta.

Acces de la distanță

Rămâi conectat cu modelul tău SEAT Ibiza oriunde te-ai afla. Încuiere și descuiere, controlarea poziției de parcare sau chiar vizualizarea stării autovehiculului tău, totul direct pe smartphone.

Infotainment online

Scoate tot ce este mai bun din modelul tău SEAT Ibiza cu SEAT CONNECT. Un serviciu complet interconectat, care îți oferă o selecție largă de funcții online: de la navigație în timp real și comandă vocală naturală, până la cele mai bune servicii de streaming, precum Apple Music™ și Tidal™.

Aplicația SEAT CONNECT

Aplicația SEAT CONNECT îți oferă acces rapid și simplu la toate serviciile oferite de SEAT CONNECT, astfel încât să îți poți verifica modelul SEAT Ibiza oricând și de oriunde.

Mai multe despre SEAT Connect

Serviciile de acces de la distanță și Infotainment online includ o perioadă de probă gratuită de un an de la prima înmatriculare. După expirarea acestei perioade trebuie să prelungești serviciul, pentru a îl putea utiliza în continuare.

Accesorii

SEAT Ibiza este pregătit pentru orice. Ce vei face cu el este decizia ta. Descoperă o selecție de accesorii dezvoltate special pentru modelul tău SEAT Ibiza.

Difuzor spate

Îmbunătățește-ți dinamismul și obține un aspect uimitor cu un difuzor spate integrat aerodinamic, plin de stil, în culoarea argintiu.

Organizator portbagaj

Organizatorul pentru portbagaj adaptat perfect la placa de podea dispune de bare telescopice, care mențin totul la locul său.

Suport plăci de surf

Acest suport pentru plăci de surfing se adaptează formei plăcii tale, pentru a o menține în siguranță și protejată și face o călătorie în căutarea valurilor să devină un vis transformat cu ușurință în realitate.

Tăviță pentru portbagaj semi-rigidă

Încarcă totul, fără griji. Protejează portbagajul modelului tău SEAT Ibiza împotriva uzurii cu această tăviță rezistentă pentru portbagaj.

Pedalier aluminiu

Îmbunătățește aderența și oferă călătoriei tale o notă de sportivitate cu aceste pedale din inox cu cauciuc antiderapant.

 • Fă lucrurile în felul tău

  Accesorii SEAT Ibiza

  Nou tău SEAT Ibiza oferă o serie de accesorii și soluții de transport suplimentare, cu ajutorul cărora îți poți planifica foarte simplu călătoria. Indiferent ce ai în plan, noi avem accesoriile potrivite pentru tine.

 • Modelul tău SEAT în cele mai bune mâini

  Service SEAT Ibiza

  Facem totul pentru ca tu să poți savura bucuria de a conduce un SEAT de la bun început și pentru cât mai mult timp posibil, fără nici o grijă.

 • Fă lucrurile în felul tău

  Accesorii SEAT Ibiza

  Nou tău SEAT Ibiza oferă o serie de accesorii și soluții de transport suplimentare, cu ajutorul cărora îți poți planifica foarte simplu călătoria. Indiferent ce ai în plan, noi avem accesoriile potrivite pentru tine.

 • Modelul tău SEAT în cele mai bune mâini

  Service SEAT Ibiza

  Facem totul pentru ca tu să poți savura bucuria de a conduce un SEAT de la bun început și pentru cât mai mult timp posibil, fără nici o grijă.

5 ani garanție

SEAT și-a extins raportul calitate-preț și oferă prin garanția de 5 ani un avantaj special. Cu valabilitate imediată pentru toate autovehiculele noi SEAT.

Descoperă garanția de 5 ani SEAT
Garanția mobilității SEAT

Garanția mobilității SEAT îți promite, în caz de pană sau accident, servicii de asistență cuprinzătoare și de încredere, în cadrul unei rețele de service ultra-calificate, disponibile în toată Europa.

Descoperă garanția mobilității SEAT
Asigurare

Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Alege asigurarea ta Porsche Bank pentru a descoperi avantajele unei asigurări full casco și lasă-te consiliat individual.

Mai multe despre asigurarea Porsche Bank
Serviciu Porsche Bank

O întreținere temeinică asigură faptul că mașina ta este mereu în stare de top. Transformă modelul tău SEAT într-o investiție sigură, eficientă economic pe termen lung, cu serviciul Porsche Bank.

Mai multe despre serviciul Porsche Bank
Inspecția SEAT

În cadrul inspecției se efectuează lucrări conform specificațiilor producătorului, cuprinsul inspecției orientându-se în funcție de vârsta autovehiculului, precum și de kilometrajul modelului tău SEAT Ibiza.

Descoperă inspecția SEAT
Care va fi al tău?
Modelul tău SEAT Ibiza, stilul tău.
 • REFERENCE
  Concentrează-te asupra esențialului
  • Media System (Sistem audio cu touch screen color cu diagonala de 8.25” (21 cm)
  • Faruri “ECO” LED
  • Bluetooth (sistem pentru conectare telefon mobil, streaming audio)
  • Front Assist
 • STYLE
  O plimbare relaxată cu fler
  • Jante aliaj 15” Enjoy
  • Cruise control
  • Volan si schimbator viteze in piele
  • Sistem de franare automata ”Multi Collision Brake”
 • FR
  Exprimă-te printr-un aspect sportiv.
  • Climatronic (sistem de climatizare cu reglaj automat al temperaturii, individual pentru sofer si pasager + filtru Air Care)
  • Iluminare ambientala
  • Jante aliaj 17”
  • Scaune fata sport
  • REFERENCE
   Concentrează-te asupra esențialului
   • Media System (Sistem audio cu touch screen color cu diagonala de 8.25” (21 cm)
   • Faruri “ECO” LED
   • Bluetooth (sistem pentru conectare telefon mobil, streaming audio)
   • Front Assist
  • STYLE
   O plimbare relaxată cu fler
   • Jante aliaj 15” Enjoy
   • Cruise control
   • Volan si schimbator viteze in piele
   • Sistem de franare automata ”Multi Collision Brake”
  • FR
   Exprimă-te printr-un aspect sportiv.
   • Climatronic (sistem de climatizare cu reglaj automat al temperaturii, individual pentru sofer si pasager + filtru Air Care)
   • Iluminare ambientala
   • Jante aliaj 17”
   • Scaune fata sport