E-Mobilitate
Încarcă acasă

Încarcă la tine acasă.

Încarcă autoturismul tău la tine acasă mai bine, mai sigur și mai rapid cu un Wallbox de la MOON. Noi îți arătăm cum funcționează.

MOON Wallbox

De ce să îți instalezi un MOON Wallbox?

Cu un Wallbox poți să îți încarci autoturismul electric simplu și comod de acasă. Noul Moon Charger îți oferă multiple avantaje importante.

Cu Power Wallbox și stațiile de încărcare, care sunt adaptate nevoilor tale individuale, poți încărca rapid și în siguranță.

Sunt compatibile cu toate autoturismele electrice și plug-in hibrid uzuale. Stația de încărcare pentru autoturismul tău electric la tine acasă: cea mai bună combinație între tehnologie, design, funcționalitate și conectivitate.

Modele

Găsește MOON Charger-ul potrivit pentru tine.

POWER Wallbox Basic

Cu POWER Wallbox Basic îți încarci autoturismul electric cu o putere de până la 11 kW, rapid și simplu. Fie în garaj, carport sau pe un loc de parcare. 

POWER Wallbox Connect

Cu o putere de până la 2x 22 kW, acest wallbox oferă posibilitatea de a încărca două autoturisme electrice simultan.

POWER2Go

Ideal pentru acasă sau la drum. Cu setul complet POWER2Go, wallbox-ul de pe peretele casei dumneavoastră se transformă practic într-un cablu de încărcare.

Încărcare zilnică.

Încarcă utilizând curent alternativ.

În viața de zi cu zi, cea mai eficientă formă de încărcare este utilizând curent alternativ. În acest caz, autoturismul transformă singur curentul alternativ în curent continuu. Energia rezultată este apoi stocată în acumulator, până când este nevoie de ea.

Servicii complete.

Primii pași

În cadrul unei discuții personale, de consiliere la fața locului, vor fi analizate dorințele tale individuale. Chiar și verificările înainte de instalare și pregătirea infrastructurii va fi preluata de MOON. 

Instalarea și punerea în funcțiune

După instalarea și punerea în funcțiune, MOON îți oferă suport pentru mentenanță și facturarea stației de încărcare. Și pentru obținerea de finanțări te poți adresa echipei MOON.

Ghid rapid

Încarcă simplu.

Pasul 1

Deschide capacul portului de încărcare al autoturismului.

Pasul 2

Ia ștecherul de pe suportul de perete.

Pasul 3

Conectează ștecherul la autoturismul tău.

Pasul 4

Autoturismul este pregătit de încărcare.

Pasul 5

Începe procesul de încărcare.