Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
SEAT Service

SEAT-ul tău pe mâini bune.

Vrem ca experiența SEAT să fie ușoară, plăcută și durabilă. Pentru a fi posibil, am dezvoltat o gamă largă de oferte de service pentru nevoile tale și ale SEAT-ului tău. Convinge-te!

Experții SEAT Service

Experți pentru SEAT-ul tău.

Specialiștii SEAT Service cunosc nevoile SEAT-ului tău. De aceea poți fi sigur că mașina ta este pe mâini bune. Apelați la gama noastră vastă de servicii de întreținere și reparație. Beneficiați de calitate superioară și costuri transparente. 

Serviciul de asigurare a mobilității SEAT

Descoperă mobilitate fără limite.

Când spui SEAT, spui și calitate. Totuși pot apărea, uneori, situații în care ai nevoie de ajutor, de exemplu: o pană sau un accident etc. . Pentru primii doi ani de la cumpărarea SEAT-ului tău, ești acoperit în mod automat de serviciul nostru de asigurare a mobilității.

Dacă ai o pană sau un accident poți contacta centrul de asistență la telefon: +40372.500.082 (în afara României) și 0372.500.082 (pe teritoriul României).