Modelul tău SEAT în cele mai bune mâini

Service SEAT pentru Leon.

Facem totul pentru ca tu să poți savura bucuria de a conduce un SEAT de la bun început și pentru cât mai mult timp posibil, fără nici o grijă. Pentru aceasta oferim numeroase servicii cu ajutorul cărora ești pregătit pentru orice.

Numai ce este mai bun pentru tine și modelul tău SEAT

Experții de service SEAT.

Nimeni nu cunoaște modelul tău SEAT mai bine decât specialiștii de la service-ul SEAT. Atunci când pasiunea spaniolă întâlnește arta germană a ingineriei, te așteaptă cea mai bună calitate și prieteni pe viață.

Avem grijă de tine de la bun început

TopCard autovehicule noi SEAT.

La cumpărarea unui autovehicul nou ai posibilitatea unică de a achiziționa și SEAT TopCard pentru numai 35 €. Aceasta oferă timp de un an servicii adaptate special pentru tine și noul tău SEAT. Bucură-te de servicii uzuale ca de ex. schimbarea roților de 2x pe an, la un preț incredibil de avantajos!

La cumpărarea unui autovehicul nou, în loc de 85,- €*, numai 35,- €* pentru primul an

TopCard autovehicule noi SEAT.

  • schimb de roți de două ori pe an
  • Mașină de schimb în cazul în care vizita în atelier depășește 12 ore, cu programare prealabilă (max. 3 zile/an și 50 de kilometri incluși/zi)
  • Promoție roți de iarnă complete 3+1 gratis
  • Voucher de 15,- cadou (nu se poate utiliza pentru achiziționarea TopCard)
Noi te menținem mobil

Garanția mobilității SEAT.

În ciuda celei mai bune calități, există situații în care este nevoie de asistență, ca de ex. în caz de pană sau accident. Exact aici intervine garanția mobilității SEAT, inclusă la achiziția unui autovehicul nou. Apoi, aceasta se prelungește automat, imediat ce evenimentele de service și inspecție se efectuează la o unitate service autorizată SEAT.

Garanții SEAT

Relaxat la drum.

Savurează din plin fiecare călătorie cu modelul tău SEAT. Căci cu extinderea garanției SEAT, garanția mobilității SEAT sau asigurarea de răspundere civilă obligatorie și full casco VVD ești întotdeauna bine protejat.