Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Accesorii originale SEAT

Pentru SEAT-ul tău complet personalizat

Personalizează complet Leon-ul tău utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT. Lasă-te inspirat și alege dintre propunerile sportive, practice și confortabile, cele care se potrivesc cel mai bine ție și Leon-ului tău.

Performanță

Caracter sportiv

Accentuează caracterul sportiv al automobilului tău cu accesoriile originale® SEAT. Ornamentele sport, kit-urile aerodinamice, pedalele sport și multe altele, cresc pulsul oricărui șofer. 

Accesorii interior

Plin de idei

Transformă interiorul SEAT-ului tău într-unul mai confortabil, stilat și practic. Cu schimbătorul de viteze cu aspect de aluminu sau ornamentele de praguri elegante creezi accente vizuale deosebite, în timp ce suportul de organizare ingenios, pentru suportul de pahare, îți oferă spațiu pentru tot ce îți trebuie la îndemână.

Transport

Soluții pentru orice bagaj

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ai mereu cu tine tot ce e important. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă.

Jante de aliaj

De la elegant la sportiv

Indiferent dacă preferi un aspect sportiv sau elegant, jantele de aliaj din gama de accesorii originale SEAT oferă designul potrivit pentru toate gusturile.

Protecție

Perfect protejat

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău - chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat,  iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.