Accesorii

Trăiește visele.

Crezi că noul SEAT Leon nu mai poate fi îmbunătățit? Mai gândește-te și vino să descoperi accesoriile originale SEAT®, cu ajutorul cărora tot ceea ce iubești devine și mai bun.

Roți complete de iarnă

Anvelope de iarnă și jante în set

Pentru ca autovehiculul tău să nu beneficieze numai de un plus la capitolul aspect, ci să fie și perfect pregătit pentru anotimpul rece, reprezentanța ta SEAT îți oferă o selecție largă de roți complete de iarnă pentru modelul tău SEAT Ibiza.

Ai nevoie de roți complete de iarnă noi și deții un SEAT TopCard? Atunci bucură-te. Căci la achiziționarea unui set, SEAT îți face cadou cea de-a patra roată.

Jante aluminiu

Gândit strălucitor. Executat strălucitor.

Jantele din aluminiu de 18” „Sport” asigură o apariție elegantă în orice situație.

Difuzor spate

Să arăți bine nu este totul.

Un difuzor spate elegant în culoare gri cosmo îmbunătățește aerodinamica.

Soluții pentru transport

Aventura în bagaje.

Lasă soarele să intre și pornește cu entuziasm în următoarea aventură. Cu suportul pentru plăci de surf, biciclete sau schiuri. Sau cu cutia de plafon.

Husă de protecție

Toată lumea la bord.

Oriunde ai merge - ia-ți animalele de companie cu tine. Această husă de protecție, pe care nu trebuie decât să o fixezi de tetieră, protejează tapițeria banchetei tale spate.

Apărătoare de noroi

Indiferent dacă plouă sau este soare.

Cu apărătoarele de noroi faci în ciudă oricărui tip de vreme și reduci la minim stropii de noroi de pe modelul tău Leon.

Cutie pentru portbagaj

Totul are locul său.

Fără căutări, cel puțin în portbagaj. Cu cutia pentru portbagaj găsești întotdeauna ceea ce ai nevoie.