Accesorii

Dă frâu liber dorințelor tale.

Momente frumoase ca standard: Descoperă numeroase accesorii practice care transformă noul SEAT Leon SP combi într-un membru al familiei.

Roți complete de iarnă

Anvelope de iarnă și jante în set

Pentru ca autovehiculul tău să nu beneficieze numai de un plus la capitolul aspect, ci să fie și perfect pregătit pentru anotimpul rece, reprezentanța ta SEAT îți oferă o selecție largă de roți complete de iarnă pentru modelul tău SEAT Leon.

Ai nevoie de roți complete de iarnă noi și deții un SEAT TopCard? Atunci bucură-te, căci la achiziționarea unui set, SEAT îți face cadou cea de-a patra roată.

Margine de încărcare clară

Ușurează-ți viața.

Multe de făcut? Această folie adezivă protejează zona de încărcare a portbagajului tău împotriva zgârieturilor și deteriorărilor.

Trepte de acces

Oferă un aspect frumos și protecție.

Folia de inox previne urmele de zgârieturi și rugină de pe treptele de acces și asigură un aspect elegant.

Covorașe

Toată lumea în mașină.

Fără stres din cauza murdăriei. Poți alege între covorașele clasice, standard, sau cele Velpic©, care pot fi curățate cu cea mai mare ușurință.

Centură câini

Pentru razele tale de soare.

Fiecare membru al familiei este în siguranță. Chiar și prietenul tău patruped este asigurat, cu o centură de siguranță specială pentru câini.

Husă auto

Strălucitor de curat.

Cu ajutorul husei îți protejezi noul SEAT Leon SP combi împotriva oricărui tip de vreme și prelungești bucuria aspectului de mașină nouă.