Accesorii

Pasiune comună.

Planuri mari? Cu accesoriile potrivite ai cu tine tot ce este important, depozitat în siguranță.

Roți complete de iarnă

Anvelope de iarnă și jante în set

Pentru ca autovehiculul tău să nu beneficieze numai de un plus la capitolul aspect, ci să fie și perfect pregătit pentru anotimpul rece, reprezentanța ta SEAT îți oferă o selecție largă de roți complete de iarnă pentru modelul tău SEAT Ibiza.

Ai nevoie de roți complete de iarnă noi și deții un SEAT TopCard? Atunci bucură-te. Căci la achiziționarea unui set, SEAT îți face cadou cea de-a patra roată.

Grilaj despărțitor

Ia toată familia cu tine.

Acest grilaj detașabil separă habitaclul de portbagaj și îi oferă animalului tău de companie protecție suplimentară în timpul călătoriei.

Accente atrăgătoare.

E timpul pentru un pic de strălucire.

Acest bandou decorativ pentru hayon de culoare argintie îi conferă modelului tău Ateca un aspect și mai elegant.

Suport portbagaj de plafon, cutii de plafon & altele.

Soluție de transport pentru orice situație.

Suportul de plafon din aluminiu echipat cu protecție antifurt asigură faptul că poți avea întotdeauna totul cu tine. Cutiile de plafon, suporturile de biciclete, suporturile pentru plăci de surf și suporturile de schiuri se pot monta direct pe suportul de plafon.

Covorașe

Încălțăminte de drumeție murdară?

După o drumeție lungă, de o zi întreagă, nu-ți dorești să faci curat, ci doar să te relaxezi. De aceea, covorașele potrivite îți fac viața mai ușoară.

Protecție spațiu de încărcare

Invită-ți pasagerii. Și pornește la drum.

Știm că te afli sub presiunea timpului. Această protecție este gândită pentru a preveni deteriorările, atunci când abia aștepți să pornești.