Accesorii

Fă lucrurile în felul tău.

Nou tău SEAT Arona oferă o serie de accesorii și soluții de transport suplimentare, cu ajutorul cărora îți poți planifica foarte simplu călătoria. Indiferent ce ai în plan, noi avem accesoriile potrivite pentru tine.

Roți complete de iarnă

Anvelope de iarnă și jante în set

Pentru ca autovehiculul tău să nu beneficieze numai de un plus la capitolul aspect, ci să fie și perfect pregătit pentru anotimpul rece, reprezentanța ta SEAT îți oferă o selecție largă de roți complete de iarnă pentru modelul tău SEAT Arona.

Ai nevoie de roți complete de iarnă noi și deții un SEAT TopCard? Atunci bucură-te. Căci la achiziționarea unui set, SEAT îți face cadou cea de-a patra roată.

Tavă portbagaj semi-rigidă

Ia cu tine orice dorești.

Cu dimensiunile perfecte, tava pentru portbagaj semi-rigidă se potrivește exact în portbagajul tău de 400 l. Indiferent ce iei cu tine, mașina ta este protejată împotriva zgârieturilor și murdăriei. Iar datorită materialului antiderapant, bagajele tale rămân la locul lor.

Personalizare exterior

Numai elemente selectate. Fără compromisuri.

Pune mâna pe Arona Style și mai mult decât atât. Chenarele proiectoarelor de ceață și bandourile laterale pentru modelul tău SEAT Arona sunt disponibile în culorile negru Piano sau argintiu. Pentru hayon există variantele crom mat și negru Piano. Acum ești echipat pentru orice.

Habitaclu decorativ

Învinge invincibilul.

Varietatea este totul. Volan cu aspect sportiv sau elegant? Cap schimbător de viteze, pedalier și suporturi pentru picioare argintii? Tu ești altfel decât majoritatea. Și modelul tău SEAT Arona la fel.

Apărătoare de noroi

La drum! Protejat.

Protejează-ți modelul Arona cu apărătoarele de noroi care se potrivesc perfect în spatele roților. Ai suficientă protecție și nu ai nevoie de mai mult.