Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
ACCESORII

Ai mai multe. Faci mai multe. Ești încrezător.

În lumea ta totul este posibil. Accesoriile noului SEAT Arona au grijă să fii mereu smart și protejat la drum, cu o gamă extinsă de elemente decorative și de personalizare. E momentul să dotezi autoturismul tău în stilul Arona.

PERSONALIZARE EXTERIOARĂ

O selecție specială. Fără compromisuri.

Adoptă întreg stilul Arona și chiar mai mult. Ornamentele proiectoarelor de ceață și pragurile laterale pentru noul SEAT Arona sunt disponibile în culorile Piano Black sau argintiu. Pentru ornamentul de hayon există variante cromate, mat sau Piano Black.

INTERIOR DECORATIV

Depășește imposibilul.

Alege diversitatea. Volan sportiv sau elegant? Schimbător de viteze, pedale sau footrest argintii? Te diferențiezi de mase, la fel ca și noul tău Arona.

JANTE DE ALIAJ, OGLINDĂ RETROVIZOARE & ORNAMENTE PRAGURI

Puterea detaliilor. Și a ta.

JANTE DE ALIAJ

Disponibile pe 18 inchi. În Piano Black lucios și Sport Black mat, pentru o apariție puternică. De ce nu? Tu decizi. 

 

 

OGLINDĂ RETROVIZOARE

Oglinda retrovizoare în noul SEAT Arona este disponibilă în Fitness Green sau Sophisticated Rose Gold. La fiecare privire poți simți stilul său deosebit. 

ORNAMENTE PRAGURI

Urcă la bord în stilul Arona. Ornamentele de praguri sunt disponibile în variantele Argintiu, Fitness Green și Sophisticated Rose Gold.

TĂVIȚĂ PORTBAGAJ SEMIRIGIDĂ

Ia-le cu tine. Orice vrei.

Tăvița de portbagaj semirigidă se potrivește perfect în portbagajul tău de 400l. Orice ai lua cu tine, îți protejezi mașina și o menții curată cu ajutorul materialelor anti-alunecare, care corespund mevoilor tale.

APĂRĂTORI DE NOROI

La drum! Protejat.

Protejează SEAT-ul tău Arona cu apărătoarele de noroi, care se potrivesc perfect în spatele roților.  Ești suficient de protejat și nu ai nevoie de mai mult.