Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
TEHNOLOGIE

Tehnică pentru toţi

Dotarea tehnică a SEAT-ului Toledo promite o experiență de conducere comodă, sigură și distractivă. Cu infotainment-ul modern, numeroasele sisteme de asistență și siguranță ajungi la destinație sigur și relaxat.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Conectare multiplă.

Full Link este următorul pas inovativ în interconectarea dintre smartphone-ul şi SEAT-ul tău. Utilizează toate faţetele conectivităţii: de la cele mai noi notificări prin aplicaţii actuale, până la muzica ta preferată. După cum sugerează şi denumirea, Full Link este compatibil atât cu dispozitive Android, cât şi iOS, mulţumită tehnologiilor: Mirror Link™, Android Auto™ şi Apple CarPlay®.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Mai multă vizibilitate

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Toledo, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

DOTĂRI ATRACTIVE

Tehnologia contează

Cruise Control

Sistemul Cruise Control contribuie substanţial la confortul tău la drumuri lungi. Stabileşte viteza dorită prin comenzile de pe volan şi sistemul o va păstra automat. 

Cutie de viteze automată DSG

Cutia de viteze DSG combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

Faruri FULL LED

Astfel vei vedea strada într-o altă lumină. Farurile Full LED, împreună cu stopurile LED, permit o iluminare optimă a carosabilului, chiar şi în condiţii de ceaţă prin proiectoarele cu funcţie cornering.

ASISTENŢĂ LA PARCARE

Parchează "după ureche"

Senzorii sistemului de asistenţă la parcare măsoară distanţa între SEAT-ul tău Toledo şi posibile obstacole la parcare. Astfel, vă dirijează facil semnalul acustic de atenţionare în orice loc de parcare.

SISTEM KESSY

Uşor accesibil

Cu sistemul KESSY de deschidere şi pornire fără cheie, poţi deschide portierele fără a scoate cheia din buzunar. Când te apropii la aproximativ 1,5 metri de SEAT Toledo, acesta se descuie automat. 

SEAT MEDIA SYSTEM

Coloana sonoră a călătoriei

Cu SEAT Media System, ai playlist-ul tău mereu la tine. Bucură-te de muzica ta din cele până la șase difuzoare pentru un sunet clar din CD/Mp3-Player sau conecteză un MP3 Player portabil prin mufa USB, mufa auxiliară sau sistemul Bluetooth®. Prin acestă tehnologie poți folosi și funcția de speaker.

SISTEM DE NAVIGAȚIE SEAT

Ușor la destinație

Sistemul de navigaţie cu ecran tactil color de 6,5˝ convinge prin funcţia de reconfigurare dinamică a rutei prin TMC, pentru a putea ocoli traficul aglomerat. În timp ce te îndrepţi relaxat spre destinaţie, Media System Plus alungă orice fel de plictiseală, cu ajutorul CD/Mp3-Player-ului, celor 2 sloturi SD, interfeței Bluetooth®, intrări iPod și celor șase difuzoare de calitate.

PROTECȚIA MEDIULUI

Emisii scăzute, performanță optimă

Mulţumită sistemului Start-Stop şi de recuperare a energiei la frânare, motorizările noastre au un consum de combustibil şi emisii CO2 sensibil mai mici, fără să sacrifice plăcerea condusului, specifică mărcii SEAT.