Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
SIGURANȚĂ

Sigur, mai sigur

Cele până la șase airbaguri împreună cu numeroase sisteme de siguranță pasivă și activă, cum ar fi: ABS, ESP și ISOFIX, transformă SEAT-ul Toledo într-una dintre cele mai sigure autoturisme din clasa sa. 

Front Assist

Sistem de monitorizare a traficului

Cu sistemul de monitorizare a traficului "Front Assist" te ferești de coliziuni și păstrezi mereu controlul. Acesta te ajută când SEAT-ul tău se află într-o situație critică.  Semnale vizuale și acustice previn accidentele și contribuie nu doar la siguranța ta, ci și a SEAT-ului tău și a celorlalți participanți la trafic.

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Atenționare importantă

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

În condiții de siguranță

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Toledo pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

Mai multă siguranță

Siguranța înainte de toate

ESP

Programul electronic de stabilitate (ESP) contribuie la siguranța ta prin împiedicarea derapării autoturismului și îmbunătățește stabilitatea pe aproape orice suprafață de rulare.

AIRBAGURI

În SEAT Toledo cele șase airbaguri îți dau sentimentul plăcut de a te știi mereu protejat optim. Beneficiezi de: două airbaguri frontale și laterale pentru șofer și pasagerul din dreapta, precum și două airbaguri cap față și spate.

ASISTENȚĂ HIDRAULICĂ LA FRÂNARE

Asistența hidraulică la frânare (HBA) te ajută în situația unei frânări de urgență. Sistemul recunoaște când ai nevoie de întreaga forță de frânare și crește până la maxim forța de frânare, fără a bloca roțile. Acest lucru scurtează distanța de frânare a autoturismului, contribuind semnificativ la siguranța ta.

ISOFIX

Un mare avantaj pentru cei mici

SEAT-ul Toledo este prevăzut cu sistemul de prindere al scaunelor pentru copii ISOFIX, ce permite montarea rapidă și sigură a două scaune pentru copii pe bancheta din spate. Astfel, sunt cei mici protejați optim.