Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Toledo

De la

EUR 123,35/lună. Fără TVA.¹

Cu

Tehnologie Full Link
DESIGN

Atractiv și practic

SEAT-ul Toledo contopește eleganța cu spiritul practic. Această combinație reușită între un sedan sportiv și o berlină confortabilă, trasată cu linii precise, curbe elegante și suprafețe clar definite, atrage toate privirile.

TEHNOLOGIE

Tehnică pentru toți

Dotarea tehnică a SEAT-ului Toledo promite o experiență de conducere comodă, sigură și distractivă. Cu infotainment-ul modern, numeroasele sisteme de asistență și siguranță ajungi la destinație sigur și relaxat.

Tehnologie Full Link
Cameră video pentru marșarier
Asistență la parcare
Sistem KESSY
SIGURANȚĂ

Sigur, mai sigur

Cele șase airbaguri împreună cu numeroase sisteme de siguranță pasivă și activă, cum ar fi: ABS, ESP și ISOFIX, transformă SEAT-ul Toledo într-una dintre cele mai sigure autoturisme din clasa sa.

Detector de oboseală
Front Assist
Proiectoare de ceață cu funcție cornering
Sistem Isofix
PROTECȚIA MEDIULUI

Emisii scăzute, performanță optimă

Motorizările Ecomotive sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră, care livrează eficiență ridicată și emisii scăzute. Funcții cum sunt sistemul Start-Stop și sistemul de recuperare al energiei la frânare, fac SEAT-ul Toledo prietenos cu mediul înconjurător și cu buzunarul tău.

ACCESORII

Poți adăuga mai mult

Cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT poți configura SEAT-ul Toledo conform preferințelor tale personale. 

SERVICE

Pe mâini bune

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de SEAT-ul tău Toledo. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți ști mașina pe mâini bune.

Variante de echipare SEAT Toledo

1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Toledo Reference 1.0 TSI 95 CP, utilizând o dobândă EUR variabilă de 5.79%, DAE total (finanțare + asigurare) 15.54%, volum finanțat 9968.33 EUR, valoare total plătibilă 14293.45 EUR TVA inclus. Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.