Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Toledo cu pachetul CONNECT

SEAT TOLEDO CU PACHETUL CONNECT

Rămâi conectat

SEAT-ul Toledo cu pachetul CONNECT este un adevărat multitalent. Designul elegant, tehnologia modernă şi spaţiul generos îl fac însoţitorul perfect. Oriunde vei merge va avea grijă să rămâi conectat cu cei dragi ţie. 

TEHNOLOGIE FULL LINK

Complet conectat la fiecare călătorie

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin sistemul Media Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™, iar prin SEAT DriveApp îți poate reda vocal notificările în timpul condusului.

Design şi Tehnologie

Un look smart

SEAT-ul Toledo cu pachetul Connect combină designul atractiv cu tehnologia inteligentă. Cu pachetul Connect ai tot ce te conectează cu smartphone-ul şi maşina ta. 

SEAT CONNECT APP

Mereu la zi

RECUNOAȘTEREA GESTURILOR

Definește și utilizează gesturi prin care poți controla anumite acțiuni pe telefonul tău smart. Poți, de exemplu, cu o mișcare a mâinii să ajungi direct pe ecranul Home, să apelezi un contact sau să trimiți un mesaj predefinit. De asemenea, poți alege profilul de conducere sau muzica dorită și multe altele. Cu până la zece gesturi diferite, folosești aplicația SEAT ConnectApp simplu, comod și în siguranță. 

COMANDĂ VOCALĂ

Sistemul Full Link nu doar îți redă vocal statusurile și mesajele prietenilor tăi, ci îți permite și să le răspunzi, să trimiți noutăți sau să postezi un comentariu pe rețelele de socializare. Toate acestea fără să iei mâinile de pe volan. 

Smart Tipps

Ești deschis la sugestii? Dacă vrei, aplicația SEAT ConnectApp poate memora acțiunile tale precedente. Astfel, îți poate da sugestii care te ajută să navighezi mai repede și mai confortabil meniul de comandă. 

PROFIL DE CONDUCERE

Toate la timpul lor: configurează și editează profile de conducere individuale, pentru a crea o experientă de condus personalizată. Stabilește în avans ce rută preferi sau alcătuiește un playlist adaptat ritmului tău zilnic. Cu profilul de conducere poți și să primești știri, atenționări de trafic și e-mailuri, toate la momentul potrivit ție.

Wearables

SEAT ConnectApp este compatibilă și cu smartwatch-urile: SAMSUNG Gear 2, Gear Neo sau Gear S. Profită de tehnologia de ultimă oră și experimentează conectivitate exclusivistă. 

ÎN EXTERIORUL AUTOVEHICULULUI

Cu modelele speciale CONNECT ești mereu conectat, chiar și atunci când nu ești în interiorul mașinii. Mulțumită SEAT DriveApp și SEAT ConnectApp poți accesa cititorul de mesaje și statusul vehiculului în imediata ta apropiere. De asemenea, poți utiliza funcția practică "Unde este mașina mea?", în cazul în care ai uitat unde este parcată. 

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologie x2

Împreună realizăm lucruri mărețe. Colaborarea dintre SEAT și Samsung este o dovadă în acest sens. Cu aplicația SEAT ConnectApp, dezvoltată în comun, experimentezi în premieră cea mai nouă tehnologie și conectivitate.

DESIGN

CONNECT în cele mai mici detalii

PLANŞA DE BORD

Planşa de bord ergonomică cu inserţii în albastru CONNECT

OGLINZILE RETROVIZOARE

Standard în gri CONNECT şi opţional în albastru CONNECT

ORNAMENT CHEIE

Ornament cheie CONNECT

ORNAMENTE PRAGURI FAŢĂ

Pentru o intrare cu stil: ornamentele de praguri faţă CONNECT

DESIGN INTERIOR

Noul design interior ergonomic cu detalii sportive CONNECT

JANTE ALIAJ CONNECT

Standard: jante de aliaj în gri CONNECT şi opţional în albastru CONNECT

TEHNOLOGIE FULL LINK ŞI SEAT CONNECTAPP

Cu tehnologia Full Link poţi utiliza smartphone-ul prin sistemul Media Plus
Caracteristici suplimentare

Valorile interioare contează

1
2
3
4
1
Spaţios

Unul pentru toţi. Indiferent unde te duce drumul, SEAT-ul Toledo CONNECT oferă suficient spaţiu, confort şi flexibilitate pentru întreaga familie. Bucură-te de o călătorie plină de libertate.

2
Confort

Cu SEAT-ul Toledo CONNECT eşti mereu relaxat la drum. Tapiţeria de calitate şi interiorul ergonomic îţi asigură o călătorie plăcută, ca să te simţi cât mai bine.

3
Iluminare interioară

Fă-te comod. În funcţie de starea ta de spirit poţi alege iluminarea interioară potrivită. Astfel, nu doar accentuezi consola centrală elegantă, ci şi creezi pe timp de noapte o atmosferă deosebită.

4
Sistem deschidere şi pornire fără cheie “Kessy”

Acum poţi deschide portierele fără a scoate cheia din buzunar. Cum te apropii la aproximativ 1,5 metri de SEAT-ul tău Toledo, acestea se descuie automat.

1
2
3
4
1
OGLINZI RETROVIZOARE

Oglinzile retrovizoare în gri CONNECT stabilesc accente cromatice la exterior şi împreună cu jantele de aliaj tot în gri CONNECT, fac un contrast plăcut cu vopseaua autoturismului.

2
CLIMATRONIC

Orice ți-ar indica aplicația meteo, climatizarea automată cu reglare electronică a temperaturii  din SEAT Ibiza CONNECT îți garantează confortul termic, indiferent de vreme.

3
ORNAMENTE PRAGURI

Ornamentele de praguri faţă cromate cu inscripţia elegantă CONNECT promit încă de la intrare cea mai bună legătură între design şi tehnologie.

4
JANTE DE ALIAJ 16˝

Jantele de aliaj pe 16˝ în gri CONNECT subliniază dinamica SEAT-ului Toledo CONNECT. Ele completează perfect designul elegant al acestuia şi fac fiecare călătorie nu doar mai plăcută, ci şi mai sigură.

SIGURANȚĂ

Mereu sigur la drum

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

ASISTENŢĂ LA PARCARE

Senzorii sistemului de asistenţă la parcare măsoară distanţa între SEAT-ul tău Toledo CONNECT şi posibile obstacole la parcare. Astfel, vă dirijează facil semnalul acustic de atenţionare în orice loc de parcare.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al noului SEAT Toledo CONNECT, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

Experimentați noul Toledo CONNECT