Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
ACCESORII ORIGINALE® SEAT

Pentru SEAT-ul tău complet personalizat

Personalizează complet SEAT-ul tău utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT. Lasă-te inspirat și alege dintre propunerile sportive, practice și confortabile, cele care se potrivesc cel mai bine ție și SEAT-ului tău.

Transport

Soluții pentru orice bagaj

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ai mereu cu tine tot ce e important. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă. 

ACCESORII INTERIOR

Plin de idei

Transformă interiorul SEAT-ului tău într-unul mai confortabil, stilat și practic. Cu schimbătorul de viteze cu aspect de aluminu sau ornamentele de praguri elegante creezi accente vizuale deosebite, în timp ce suportul de organizare ingenios, pentru suportul de pahare, îți oferă spațiu pentru tot ce îți trebuie la îndemână.

ASIGURARE BAGAJE

Totul la locul lui

Cu sistemele de asigurare a bagajelor în SEAT Toledo totul este bine depozitat și asigurat. Te poți concentra la drum, fără să te mai gândești la bagaje, acestea fiind asigurate și nu mai alunecă în portbagaj.

INFOTAINMENT

Ultima actualizare a tehnologiei SEAT

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură maximul de conectivitate. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta. 

PROTECȚIE

Detaliile fac diferența

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău - chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat,  iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.

SIGURANȚĂ

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante. 

Partenerul tău SEAT în apropiere