Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Serviciul de asigurare a mobilității

Mobilitate fără griji

Serviciul de Asigurare a Mobilității îți oferă siguranță pe tot parcursul călătoriei, astfel încât să fii relaxat, indiferent de destinație.

Întotdeaună cea mai bună soluție

După ce ai contactat Centrul Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT, următoarea gamă de servicii va fi oferită în funcție de cerințele și nevoile tale:

/ Reparații la fața locului

/ Tractare

/ Combustibil

/ Asistență chei

/ Asistență blocare încuietori

/ Asistență pană roți

/ Vehicul de transport

/ Autovehicul la schimb

/ Transport spre casă sau continuarea călătoriei

/ Cazare în hotel de 4 stele

/ Călătoria pentru a ridica mașina ta reparată

/ Depozitare vehicul

/ Taxi

/ Informații în caz de accident

Serviciul de Mobilitate SEAT

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT este întotdeauna alături de tine - oricând și oriunde. Valabil începând de la domiciliu și în toate țările Uniunii Europene (în primii doi ani de la livrare), precum și în cele învecinate. Dispunând de Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT vei savura călătoria cu SEAT-ul tău, fiind sigur că asistența rapidă și eficientă este numai la un apel telefonic distanță de tine.

 

CENTRUL DE ASISTENȚĂ A SERVICIULUI DE ASIGURARE A MOBILITĂȚII SEAT va răspunde oricând la numerele de telefon de mai jos:

În afara României: +40372.500.082

Pe teritoriul României: 0372.500.082

Întotdeauna alături de tine

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT oferă servicii de asistență în orice situație care duce la imobilizarea SEAT-ului tău datorată unei avarii și face imposibilă continuarea călătoriei. Serviciul de Asigurare a Mobilității este oferit, de asemenea, și dacă imobilizarea are loc după un accident, furt sau chiar din lipsă de combustibil.

Vom găsi întotdeauna cea mai bună soluție pentru cerințele și nevoile tale. Chiar dacă ai nevoie de un autovehicul de înlocuire, transport spre casă pentru tine și pasagerii tăi sau cazare într-un hotel. Poți apela pentru asistență 24 de ore pe zi și Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT va avea grijă de tine în cel mai scurt timp și cu maximă eficiență.

 

 

Servicii de asistență

Pentru a putea relua călătoria cât mai repede posibil, îți oferim următoarele servicii de asistență:

 

REPARAȚIE LA FAȚA LOCULUI

Un vehicul de asistență va sosi imediat la fața locului cu experți pregătiți să repare mașina chiar lângă tine, cât mai repede posibil.

 

TRACTARE

Dacă repararea la fața locului nu este posibilă, mașina va fi tractată la cel mai apropiat service autorizat SEAT. În caz de accident, mașina este scoasă în afara carosabilului.

 

COMBUSTIBIL

Oferim asistență în caz de lipsă de combustibil. Dacă ai pus accidental combustibil greșit, mașina va fi tractată la cel mai apropiat partener de service autorizat SEAT.

 

ASISTENȚĂ CHEI

Asistența este asigurată în caz de chei pierdute, deteriorate sau furate și chiar dacă cheia s-a blocat în mașină.

 

ASISTENȚĂ BLOCARE ÎNCUIETORI

Oferim asistență în cazul în care încuietoarea nu funcționează sau dacă este blocată.

 

ASISTENȚĂ PANĂ ROȚI

Noi acoperim costurile de asistență, dacă ai una sau mai multe pane de cauciuc, având sau nu roată de rezervă.

 

În cazul în care reparația are nevoie de mai mult de două ore, oferim o serie de alternative la cerințele tale:

 

VEHICUL DE ÎNLOCUIRE

Vei primi o mașină de înlocuire până la finalizarea reparației SEAT-ului tău, pentru maxim trei zile lucrătoare (în funcție de defect), fără limită de kilometri și cu asigurare. Proprietarii de SEAT Exeo sau ALHAMBRA vor avea până la cinci zile lucrătoare (în funcție de disponibilitate și condiții).

 

TRANSPORT SPRE CASĂ SAU CONTINUAREA CĂLĂTORIEI

Alternativ, vom organiza călătoria spre casă sau continuarea călătoriei către destinația finală, în cazul din urmă, costurile trebuie să aibă valoare egală sau mai mică decât călătoria spre casă pentru tine și pasagerii tăi cu trenul (clasa 1) sau avion (clasa economic).

 

CAZARE

Dacă problema apare la mai mult de 50 km de casa ta și nu alegi un autovehicul la schimb sau călătorie spre casă / continuarea călătoriei, oferim cazare pentru tine și pasagerii tăi într-un hotel de 4 stele aproape de partenerul de service autorizat SEAT pentru o perioadă maximă de trei nopți.

Servicii de asistență după reparație

Desigur, avem de asemenea grijă și după ce SEAT-ul a fost reparat cu succes:

CĂLĂTORIE PENTRU A RIDICA MAȘINA REPARATĂ

Pentru a ridica mașina reparată vom organiza călătoria de acasă la locul de reparație pentru o persoană (tren-clasa I sau avion clasa economic).

DEPOZITARE MAȘINĂ

Dacă este necesar, SEAT-ul va fi depozitat (păstrat) pentru maxim trei zile lucrătoare de la finalizarea reparației.

 

Pentru a întregi confortul tău punem la dispoziție următoarele servicii suplimentare:

TAXI

Serviciul de asistență include, de asemenea, călătorii cu taxi până la valoarea de 100 euro, de exemplu, pentru transportul tău la hotel.

AJUTOR ÎN CAZ DE ACCIDENT

În caz de accident Centrul de Asistență poate da primul sfat referitor la ce trebuie făcut în această situație.

Contactarea telefonică

Vă rugăm să contactați Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT( în primii 2 ani de la livrare) dacă aveți nevoie de asistență și să fiți pregătit să oferiți următoarele informații:

/Nume

/Adresă

/Număr de telefon

/Serie șasiu vehicul (VIN)

/Modelul și numărul de înmatriculare al vehiculului dumneavoastră

/Data ultimei revizii și kilometrajul parcurs de la acea dată (vezi Carnet de Service)

/Informații referitoare la tipul și circumstanțele incidentului care au cauzat avaria mașinii dumneavoastră

/Descriere localizare, cât mai precis posibil

 

Extinderea Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT în anul 3 și anul 4 de exploatare este valabila numai pe teritoriul României.

Acoperire geografică

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT este valabil la domiciliul tău și în toate țările din Uniunea Europeană, cât și în țările vecine, pentru primii 2 ani de la livrare. Extinderea Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT în anul 3 și anul 4 de exploatare este valabilă numai pe teritoriul României.

 

Algeria, Andora, Austria, Insulele Azore, Belgia, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Maroc*, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Olanda, Tunisia*, Turcia, Marea Britanie, Vatican.

* În aceste state serviciul poate fi limitat.

Cel mai apropriat Service SEAT