Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Informații tehnice

Aveți nevoie de literatură de reparație de la SEAT sau de sculele speciale adecvate?

Vă interesează programul de scolarizare SEAT? Sau intentionați sa faceti o solicitare tehnică?

Nici o problema! Puteți găsi aici toate informațiile necesare.

Literatura de reparație

In literatura de reparație sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrarilor și sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legaturilor și a conexiunilor electrice.

Scule și echipamente

In literatura de reparație sunt indicate prin codul aferent sculele și dispozitivele necesare in fiecare dintre etapele de lucru.

Scolarizare

Consilierea clientilor, precum și reparația și intreținerea profesionista a autovehiculelor SEAT impun specializarea și perfecționarea continua a angajaților. Porsche Romania organizeaza in acest scop, in mod continuu seminare.

Consilierea reparației

Pentru a vă putea oferi un răspuns profesionist, avem nevoie de datele exacte referitoare la autovehicul si la problema in cauza, respectiv referitoare la reclamație.

Pentru intrebări si informații vă stăm la dispoziție.

Asistență online

Pentru utilizarea GeKo-SEAT/ SVM-SEAT trebuie să dispuneți de un aparat de diagnoză VAS 5052. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comanda se gasesc in erWin, in secțiunea Workshop Equipment.