Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
MIRRORLINK™

Noul mod de a conduce

Mâinile pe volan, cu ochii pe drum - și totuși puteți răspunde în siguranță la mesajele text: prin vocea dumneavoastră și MirrorLink™.

Ce înseamnă MirrorLink™?

Pentru toti fanii tehnologiei Mirror Link ™acum se creează legătura perfectă între SEAT și telefonul smartphone: conectare rapidă și ușoară în rețea. 

Ce poate MirrorLink™?

SEAT DriveApp folosește MirrorLink ™ pentru a conecta aplicațiile din smartphone cu mașina dumneavoastră. Primiți informații în timp real  în timp ce conduceți: email-uri, mesaje și actualizări de pe Facebook și Twitter și vă bucurați în timp ce conduceți de propria colecție de muzică și podcast. 

Cum funcționează MirrorLink™?

Totul poate fi atât de simplu: Pentru a utiliza Mirror Link ™ cu telefonul Android în mașina dumneavoastră, trebuie să vă conectați numai prin interfața USB. În timpul călătoriei, puteți utiliza telefonul smartphone prin intermediul volanului multifuncțional, ecranul tactil al SEAT Media System Plus sau și mai ușor, prin control vocal. Cu Mirror Link ™  sunteți întotdeauna conectat - simplu și în condiții de siguranță.

SEAT DriveApp

SEAT DriveApp și Mirror Link ™ fac ca fiecare dintre călătoriile dumneavoastră să fie unice.  Prin ecranul tactil vei fi intotdeauna informat despre e-mailuri, știri sau prognoza meteo.

Functiile DRIVEAPP

Exclusivitate inclusa.

1
2
3
4
1
Ecran personalizat

Ecran personalizat pe care puteți salva aplicațiile preferate: vreme, ceas sau mini player.

2
Challenger

Aplicația Challenger oferă 16 provocări diferite pentru a îmbunătăți comportamentul dumneavoastră de conducere. În trei nivele de dificultate  învățați prin joc a reduce consumul.

3
Route tracker

Cu ajutorul aplicației puteți verifica viteza de timp real, turația motorului și consumul de combustibil, puteți  salva datele la nivel local, în scopul de a le evalua mai târziu acasă.

4
Funcția citire

Cu ajutorul funcției Citire rămâneți conectat cu lumea și prietenii dumneavoastra și rețelele sociale fără a lua ochii de pe drum.

Aplicații disponibile pe piață

BRINGGO

Sistem navigație pentru telefonul dvs.

MIROAMER

Stații Radio direct pe telefon.

PARKOPEDIA

De acum gasiți locuri de parcare mult mai usor.