Conectivitate

Conexiune Smart

Verificați aici dacă telefonul smartphone este compatibil cu tehnologia Mirror Link ™, Android ™ sau Apple Carplay™. Pentru a rămâne conectat oricând, oriunde. Pur și simplu: "Technology To Enjoy".

Full Link

Tehnologia Full Link integrează smartphone-ul dumneavoastră în autovehicul. 
Fiți conectat la fiecare călătorie: cu tehnologia Full Link ca dotare tehnică opțională puteți conecta la Mirror LinkTM, Android AutoTM și Apple CarPlay®.

FULL LINK

Perfect conectat

Datorită compatibilității  MirrorLink™ cu Android Auto™ și Apple CarPlay™ sunteți tot timpul conectat la SEAT-ul dumneavoastră.

MirrorLink™

Pentru toți fanii tehnologiei Mirror Link™ acum se creează legătura perfectă între SEAT și telefonul smartphone: conectare rapidă și ușoară în rețea. 

SEAT DriveApp

Aplicația SEAT DriveApp Mirror Link ™ face ca fiecare dintre calatoriile dumneavoastră sa fie unica.  Pur și simplu - o mulțime de distracție.

Android Auto™

Conceput de Google, dezvoltat pentru utilizatorii Android: Cu Android Auto™ utilizati foarte usor Smartphone-ul dumneavoastra, fără a fi distras de la trafic.

Apple CarPlay™

Rapid și ușor: Pur și simplu conectați telefonul iPhone cu SEAT-ul dumneavoastră,  configurați telefonul și veți fi conectat tot timpul.

Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă