Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
PIESELE ECONOMICE SEAT

Economii inteligente

Avantaje

Piesele Economice SEAT

Sunt piese originale, adaptate vârstei automobilului, și au la bază piesele utilizate iniţial în procesul de fabricaţie al automobilului.

Se potrivesc excelent cu celelalte componente ale mașinii și oferă performanţe fără cusur și calitate excelentă, la preţuri atractive.

Piesele Economice SEAT

Stiaţi că?

  • Anumite componente, ca de exemplu plăcuţele de frână, tobele de eşapament şi amortizoarele sunt supuse unei solicitări intense şi odată cu uzarea treptată a acestora este compromisă siguranţa automobilului?
  • Mobilitatea este importantă pentru fiecare dintre noi? Atunci când o maşină nu funcţionează corespunzător, aceasta trebuie reparată rapid şi sigur. Posesorii de automobile noi vor să îşi păstreze valoarea investiţiei. Majoritatea posesorilor de maşini cu experienţă se preocupă însă în principal de menţinerea automobilului în stare de funcţionare. 
  • Piesele Economice SEAT reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.
  • Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

Piesele Economice SEAT

Au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de 5 ani, pentru a permite reparaţii avantajoase, adaptate vârstei automobilului.

Sunt piese SEAT şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii SEAT.

Sunt disponibile în pachete cu preţuri atractive, ce includ piesele de schimb şi manopera. De aceea, vei şti încă de la început cât va costa reparaţia.

Sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.