Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Asistență online

 

Asistență online

Ce anume reprezinta GeKo SEAT?

GeKo ( protecție securitate si protecție componente) este o funcție, care poate fi utilizată prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoza VAS 5052 și care face posibilă adaptarea componenetelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor și a sistemului de protecție a componentelor ( instalație climatizare, sistem navigație, etc) la autovehicul.

 

 

Ce anume reprezinta SVM- SEAT?

SVM (Software Versionsmanagement) este o alta funcție care poate fi activată prin conectarea on-line cu ajutorul testerului VAS 50 52. Prin această funcție se asigură programarea corespunzatoare a calculatotului, precum și montarea corectă a calculatoarelor. Funcția oferă de asemenea asistare la implementarea codurilor de calculatoare.

 

 

Cum puteti utiliza functiile GeKo-SEAT/ SVM-SEAT?

Trebuie sa dispuneți de un aparat de diagnoza VAS 5052. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comanda se gasesc in erWin, in secțiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie indeplinite anumite premise tehnice. De asemenea aveți nevoie de o parolă de acces. Accesul se realizeaza pe linii private.

 

 

Descarca Formularele GeKo: