Îți plătești singur dauna? Te ajutăm și noi!

Doar acum beneficiezi de  20% reducere la piesele originale și manoperă promoțională.

 

Ofertă valabilă pentru reparațiile de tinichigerie realizate în rețeaua service-urilor autorizate de fabricant, până la 31.12.2017.

Ofertele nu se cumulează.

Piesele originale SEAT menţin valoarea automobilului

Când un automobil SEAT este implicat într-un accident, este vital ca acesta să fie reparat corespunzător, pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă pasivă şi pe viitor. O astfel de reparație este posibilă numai în service-urile autorizate de catre fabricant, deoarece numai aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către SEAT.

 

Piesele originale SEAT menţin valoarea automobilului şi se potrivesc perfect fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. Acestea sunt fiabile şi au o calitate ridicată, oferind o mobilitate fără griji. În plus, piesele originale SEAT au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Reparaţiile efectuate fără respectarea indicaţiilor producătorului pun în pericol siguranța pasagerilor, reducând gradul de protecţie oferit de către caroserie şi provocând funcționarea nesigură sau chiar nefuncţionarea sistemelor de siguranţă pasivă. Ca urmare a acestor reparații, cresc semnificativ costurile unei eventuale reparații după un impact asemănător cu cel care a provocat reparaţia inițială. În plus, acestea pot determina apariţia unor costuri suplimentare (de exemplu daune ca urmare a unor eventuale vătămari corporale).

Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă