Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
My SEAT App

Puterea informaţiei

Tot ce vrei să ştii despre automobilul tău SEAT. Alerte personalizate, rapoarte și date de călătorie la îndemâna ta, astfel încât să îţi poţi planifica următoarea călătorie.

Caracteristici principale

My SEAT App

Află informații personalizate despre automobilul tău SEAT și efectuează o programare în service direct din aplicație.

Avantaje

Mereu informat

Planificare călătorie*

Salvează istoricul călătoriilor (dată, oră, km) și monitorizează cheltuielile pentru a putea planifica cu ușurință următoarea călătorie.

Programare service

Te grăbești? Caută partenerii de service din zonă. Efectuează o cerere de programare în service direct din aplicație.

Asistență SEAT.

Cu serviciul de asistență rutieră, ajutorul calificat este la un apel distanță în caz de defecțiune sau accident. Liniştit, 24/7.

Notificări privind starea autovehiculului.*

Aplicația My SEAT îţi permite să monitorizezi starea automobilului tău SEAT, deoarece transmite notificări direct pe telefon, prin intermediul DataPlug-ului.

*Anumite funcții depind de conexiunea Bluetooth® dintre telefon și automobil.

Conectarea

Lasă maşina să vorbească

Ready, set, tap.

Ai iOS 10.0, Android 5.0 sau o versiune ulterioară? Trebuie doar să descarci aplicația SEAT pentru iOS / Android și să te conecezi cu un ID SEAT nou sau existent.

Fii conectat.

După ce v-ați conectat la aplicația SEAT My, introduceți DataPlug în portul OBD2 al mașinii, situat în piciorul din stânga.

Conectat la ceea ce contează.

În "Conectivitate", selectează "Utilizați SEAT DataPlug-ul meu" și introduceți PIN-ul BT al DataPlug-ului situat în casetă. Nu uita să activezi serviciul Bluetooth și Locația.