SEAT Leon Sportstourer eHybrid

Beneficii duble?

Mai mult spațiu. Mai multă autonomie. Noul SEAT Leon Sportstourer eHybrid utilizează 100% energie electrică și comută pe motorul pe benzină, numai atunci când trebuie reîncarcat acumulatorul.

Ce este un plug-in eHybrid?

Electricitate. Benzină. Mai multă performanță.

Noul SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid este mai mult decât doar un autoturism hibrid. La fel ca la majoritatea mașinilor hibride, acesta își încarcă automat acumulatorul, dar este în același timp și un model plug-in.

Asta înseamnă că autoturismul utilizează în mod normal propulsorul electric și activează motorul pe benzină numai atunci când este nevoie de performanță suplimentară. Pentru încărcarea acumulatorului ai nevoie numai de o priză normală.

Cu tehnologia sa modernă, noul SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid oferă mai multă autonomie decât un model complet hibrid sau electric, iar datorită propulsorului 100% electric, te deplasezi, în majoritatea timpului, cu zero emisii de noxe.

Avantajele e-Hybrid

Noua propulsie cotidiană.

Față de propulsia electrică sau hibrid convențională, cu tehnologia e-Hybrid obții o autonomie superioară, mulțumită posibilităților mai flexibile de încărcare.

Propulsorul electric utilizează frânare regenerativă pentru mai multă autonomie.
Călătorii de până la 50 km* se pot face fără emisii de CO2.
Utilizează întreaga capacitate a acumulatorului, mulțumită încărcării externe.
Economisește bani în naveta zilnică.
Performanță

Împreună mai departe.

Performanță

Două motoare, o propulsie: motorul electric plug-in cu 75 kW combinat cu motorul 1.4l TSI oferă o putere totală de 150 kW. 

Autonomie

Oricare ar fi destinația ta, noul SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid te va aduce acolo. Modul complet electric oferă o autonomie de până la 60 km*. Atunci când combini propulsia electrică cu cea pe benzină, crești autonomia până la 800 km. 

Frânare regenerativă

Frânarea te duce mai departe. Energia câștigată la frânare este utilizată pentru a încarca acumulatorul. Astfel, obții în timpul condusului autonomie suplimentară.

Încărcare

Păstrează-ți mobilitatea.

Oriunde ai fi: acasă sau la drum, noul tău SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid poate fi încărcat repede și simplu. Astfel ești mereu mobil.

100% în 3 ore cu Wallbox.
100% în 6 ore la o priză convențională.

* Date provizorii.