Descriere - Leon ST | SEAT
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Noul Leon ST

De la

EUR 18.176,00

De la

EUR 149,17/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

Volum portbagaj

587– 1.470 litri

Confort

KESSY – Keyless Entry

Noua variantă de echipare

Xcellence
Noul SEAT Leon ST

E bine să te maturizezi

Viaţa de familie e plină de urcuşuri şi coborâşuri. Însă noul SEAT Leon ST simplifică viaţa de familie. Cu dotările opţionale de confort, cum ar fi: iluminarea ambientală sau încărcătorul wireless pentru telefon, fiecare moment al zilei petrecut cu familia ta, devine deosebit. 

Varianta de echipare Xcellence

A fi părinte e mai simplu

Savurează viaţa de familie cu stil, cu echiparea XCELLENCE a noului SEAT Leon ST. Profită la maximum de călătoriile tale şi adaugă un strop de eleganţă.

Trapă panoramică

Iluminează fiecare călătorie

Faruri Full LED

Design ascuţit în fiecare detaliu

Stopuri LED

Combinaţia perfectă între design şi tehnologie

Grilă frontală

Un look modern şi distinct

Detalii cromate

Puțin lux
ILUMINARE AMBIENTALĂ

Pentru momente de bucurie

Uneori nu există nimic mai plăcut decât să îţi iei câteva momente pentru tine. Cu iluminarea ambientală din noul Leon ST, poţi să îţi creezi propria atmosferă (disponibilă în funcţie de varianta de echipare, fie în standard, fie opţional).

Infotainment

Divertisment

Schimbă imaginea

Infotainment cu ecran tactil smart de 8" cu tehnologie Full Link.

Siguranţă

Sigur la drum

PROTECŢIA PIETONILOR

O pereche de ochi în plus nu strică niciodată. Sistemul Front Assist cu protecţie a pietonilor, disponibil opţional în noul Leon ST, detectează când cineva trece strada prin faţa autoturismului tău şi actionează, după un semnal de atenţionare, automat frâna.  

TRAFFIC JAM ASSIST

Relaxează-te, în timp ce SEAT-ul tău Leon ST cu funcţia Stop&Go te ajută să navighezi uşor prin ambuteaje.

EMERGENCY ASSIST

Când te afli într-o situaţie periculoasă, ai o grijă mai puţin la bordul SEAT-ului Leon dotat cu sistemul opţional Emergency Assist. Şoferul este atenţionat automat, când după un timp nu există nici o reacţie, înainte ca autoturismul să se oprească complet. 

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Ia piciorul de pe acceleraţie şi relaxează-te. Noul SEAT Leon ST va avea grijă de tine când accelerezi şi frânezi şi va menţine mereu o distanţă constantă şi sigură faţă de autoturismul din faţă. Sistemul opţional ACC îţi oferă un plus de confort.

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Această dotare opţională adaptează automat intensitatea farurilor situaţiei şi comută automat între faza lungă şi faza scurtă.  

VARIANTA DE ECHIPARE XCELLENCE

A fi părinte e mai simplu

Acum totul devine mai confortabil. Noul SEAT Leon ST a fost creat pentru a oferi ție și familiei tale maximul de confort. Sistemul Kessy, precum și multe alte dotări transformă fiecare călătorie, în acest combi, într-o plăcere.

KESSY – Keyless Entry

Descuie autoturismul fără să mai cauţi cheia.

Încărcător wireless

Bateria telefonului descărcată? Nici o problemă cu încărcătorul wireless opţional.

Spațios

Loc suficient pentru tine și familia ta.

Frână de mână electrică

Face pornirea şi oprirea un pic mai uşoare.

Senzor de ploaie

Se activează când plouă şi reglează automat intervalul de funcţionare a stergătoarelor (parte a pachetului opţional Electronic).

1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Leon ST Reference 1.2 TSI 110 CP St&Sp, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 15.14%, volum finantat 12923.4 EUR, valoare total platibila 18587.12 EUR TVA inclus. Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.

Află mai multe despre SEAT Leon ST