Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Tehnologie

Părinți moderni

Noul SEAT Leon Sportourer ST este dotat cu cele mai moderne inovații, pentru ca și părinții să se bucure de fiecare moment al călătoriei. Dotări cum ar fi: încărcătorul wireless și asistența la parcare, fac ca fiecare călătorie să decurgă fără probleme și întreruperi. 

Încărcător wireless

Back-up Plan

Să ai mereu un plan de back-up a devenit poate o obișnuință, dar în noul SEAT Leon Sportourer ST poți să te relaxezi. Când acumulatorul telefonului tău este descărcat, ai la dispoziție încărcătorul wireless. Mai puține cabluri, mai puține lucruri care să îți stea în cale!

Digital Cockpit

O singură privire este de ajuns.

Toate informațiile tale afișate direct în centru. Afișajul Digital Cockpit îți arată tot ce ai nevoie: de la hartă până la multe altele.

Asistență la parcare

Parchează perfect

Cameră video marșarier

Ce șofer nu și-ar dori să aibă o pereche de ochi la spate? Noul SEAT Leon Sportourer ST are a doua cea mai bună soluție: camera video pentru marșarier. Aceasta se asigură că nu îți scapă nimic din ceea ce se întâmplă în spatele tău.

Senzori de parcare fată și spate

Senzorii de parcare față și spate te avertizează sonor când te apropii prea mult de un obstacol.

Asistență parcare spate

Noul SEAT Leon Sportourer ST vede ceea ce tu nu poți vedea. Te menține la o distanță sigură față de un potențial obstacol care ar putea fi în spatele autoturismului în timp ce parchezi.

Tehnologie Full Link

Divertisment pentru toți

Mulțumită tehnologiei Full Link și a sistemului Infotainment de 8" în noul SEAT Leon Sportourer ST ai tot divertismentul de care ai nevoie și pentru a rămâne pe drumul corect. 

Tehnologie

Dotări inteligente

SEAT Drive Profile

În autoturismul tău tu deții controlul. Poți alege între modurile de conducere: Normal, Sport, Eco sau Individual, pentru a fi sigur că pe șosea lucrurile merg așa cum îți dorești.   

Senzor de lumină și ploaie

Senzorul de ploaie detectează când plouă și pornește automat ștergătoarele de parbriz, atât de simplu! Și mulțumită senzorului de lumină noul tău SEAT Leon Sportourer ST stabilește setarea potrivită pentru faruri.

Frână de mână electrică

Când ai multe pe cap, vei fi bucuros să știi că frâna de mână electrică se activează automat, imediat când autoturismul este staționar. Această dotare împiedică rularea accidentală a autoturismului și ajută la urcarea pantelor prin funcția Auto Hold. O grijă mai puțin pentru tine.

Sistem navigație

Pe drumul cel bun

Sistemul de navigație cu ecran tactil de 8 inchi găsește pentru tine cea mai rapidă rută, oriunde ai merge, fie că îți duci fiul la meciul de fotbal sau mergi la cumpărături. Vei ajunge mereu la timp.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Leon Sportourer ST?