Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
SIGURANŢĂ

Viaţa este prea scurtă să îţi faci griji.

Relaxează-te. Noul SEAT Ibiza îţi oferă siguranţă ţie şi celor dragi ţie. Cu acest sentiment plăcut poţi să te relaxezi şi să te concentrezi pe lucrurile importante, cum ar fi: să te distrezi.

Sigur la drum

Noi te susţinem.

Sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) controlează viteza în funcţie de trafic, Frontassist frânează în situaţii de urgenţă şi detectorul de oboseală te informează când ai nevoie de o pauză. Pornește la drum, noi suntem alături de tine.

AIRBAGURI

Răsuflă uşurat.

În situaţii limită, reacţionează prompt sistemul inteligent de control al airbagurilor din noul SEAT Ibiza. Şoferul şi pasagerul sunt protejaţi de airbaguri frontale şi laterale.

SISTEM CONTROL ELECTRONIC AL STABILITĂŢII (ESC)

Pur şi simplu.

Sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) de generaţie nouă funcţionează cu precizie. Pe suprafeţe de rulare alunecoase sau în condiţii de iarnă sistemul ESC, din noul tău SEAT Ibiza, se descurcă fără emoţii.

 

HILL HOLD ASSIST

Cerul este limita.

La plimbare cu noul tău SEAT Ibiza pe colinele din oraş. Urci fără probleme cu Hill Hold Assist, fără să foloseşti frâna de mână. Astfel, poţi explora în continuare.

Senzor de Presiune Pneuri

Conduci conform preferinţelor tale?

Accelerează. SEAT-ul tău Ibiza face faţă. Senzorul de presiune pneuri este la datorie.