Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

SEAT Ibiza

de la

EUR 104,61/lună. Fără TVA.¹

Design

Faruri Full-LED

Siguranță

ACC și Front-Assist

Confort

BEATSAUDIO™
Design

Vrei mai mult? Mobilizează-te.

Creat pentru a-ţi sensibiliza trupul şi sufletul, noul SEAT Ibiza reprezintă libertatea de a alege, a fii, a te deplasa. Oriunde te-ar duce oraşul, aprinde farurile Full LED şi vei ajunge acolo cu stil. La interior şi exterior, spiritul de aventură este dotare standard. 

TEHNOLOGIE

A sosit ziua.

Vrei să dansezi ca şi cum nimeni nu te vede? Porneşte BeatsAudio™-Soundsystem. Vrei să îţi exprimi o părere? Împărtăşeşte-o pe Social Media prin SEAT Full Link. Vrei să ajungi mai repede la destinaţie? Sistemul de navigaţie este vântul de sub aripile tale. 

Sistem de navigație 8” cu Full Link
Încărcător wireless
Sistem Kessy Entry & Go
Cameră video marșarier
SIGURANȚĂ

Mergi mai departe, totul este în regulă.

Să avem grijă de tine şi cei dragi ţie este obiectivul nostru suprem. De la sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC), până la Frontassist cu Protecţie pietonilor şi detectorul de oboseală, toate sunt dotări de siguranţă de ultimă generaţie integrate în noul SEAT Ibiza. Aşa că aşează-te confortabil şi bucură-te de călătorie în noua ta maşină de oraş.

ACC și Frontassist cu Protecție pietoni
6 Airbaguri
Detector oboseală
Tempomat
Galerie FR

Viața trebuie trăită.

Stabilește propriul tău ritm cu echiparea FR a noului SEAT Ibiza. Cu jante de aliaj "Performance" de 18", trapă panoramică, evacuare dublă și tapițeria neagră cu cusături contrastante, exprimă dinamică până în cel mai mic detaliu.

INTERIOR

Plusul tău de ergonomie.

PACHET ALCANTARA®

Spaţiu suplimentar pentru mai mult confort.

JANTE DE ALIAJ

Jante de aliaj până la 18".

DESIGN EXTERIOR

Sportivitate la exterior şi interior.

TRAPĂ PANORAMICĂ

Lasă soarele să intre!
Accesorii

Lumea ta, drumul tău

Uneori în viață trebuie stabilită o direcție, dat tonul, declarat un moto. Indiferent daca este vorba de o ținută extravagantă sau o nouă culoare a părului, multiplele opțiuni oferite de SEAT Ibiza fac fiecare zi să fie unică.

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru SEAT Ibiza Reference 1.0 MPI 75 CP, utilizând o dobândă EUR variabilă de 5.79%, DAE total (finanțare + asigurare) 14.97%, volum finanțat 9751.46 EUR, valoare total plătibilă 14099.02 EUR TVA inclus. Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.