Ibiza cu pachet CONNECT

SEAT IBIZA CU PACHETUL CONNECT

Rămâi conectat

SEAT Ibiza dotat cu pachetul CONNECT își arată valențele de multitalent. Combinând designul modern cu tehnologia sofisticată poți rămâne mereu în contact cu persoanele dragi ție. Astfel, transformi fiecare călătorie în ceva deosebit.  

TEHNOLOGIE FULL LINK

Complet conectat la fiecare călătorie

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin sistemul Media Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™, iar prin SEAT DriveApp îți poate reda vocal notificările în timpul condusului.

SEAT CONNECT APP

Mereu la zi

Recunoașterea gesturilor

Definește și utilizează gesturi prin care poți controla anumite acțiuni pe telefonul tău smart. Poți, de exemplu, cu o mișcare a mâinii să ajungi direct pe ecranul Home, să apelezi un contact sau să trimiți un mesaj predefinit. De asemenea, poți alege profilul de conducere sau muzica dorită și multe altele. Cu până la zece gesturi diferite, folosești aplicația SEAT ConnectApp simplu, comod și în siguranță. 

Comandă vocală

Sistemul Full Link nu doar îți redă vocal statusurile și mesajele prietenilor tăi, ci îți permite și să le răspunzi, să trimiți noutăți sau să postezi un comentariu pe rețelele de socializare. Toate acestea fără să iei mâinile de pe volan. 

 

Smart Tipps

Ești deschis la sugestii? Dacă vrei, aplicația SEAT ConnectApp poate memora acțiunile tale precedente. Astfel, îți poate da sugestii care te ajută să navighezi mai repede și mai confortabil meniul de comandă. 

Profil de conducere

Toate la timpul lor: configurează și editează profile de conducere individuale, pentru a crea o experientă de condus personalizată. Stabilește în avans ce rută preferi sau alcătuiește un playlist adaptat ritmului tău zilnic. Cu profilul de conducere poți și să primești știri, atenționări de trafic și e-mailuri, toate la momentul potrivit ție.

Wearables

SEAT ConnectApp este compatibilă și cu smartwatch-urile: SAMSUNG Gear 2, Gear Neo sau Gear S. Profită de tehnologia de ultimă oră și experimentează conectivitate exclusivistă. 

În exteriorul autovehiculului

Cu modelele speciale CONNECT ești mereu conectat, chiar și atunci când nu ești în interiorul mașinii. Mulțumită SEAT DriveApp și SEAT ConnectApp poți accesa cititorul de mesaje și statusul vehiculului în imediata ta apropiere. De asemenea, poți utiliza funcția practică "Unde este mașina mea?", în cazul în care ai uitat unde este parcată. 

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologie x2

Împreună realizăm lucruri mărețe. Colaborarea dintre SEAT și Samsung este o dovadă în acest sens. Cu aplicația SEAT ConnectApp, dezvoltată în comun, experimentezi în premieră cea mai nouă tehnologie și conectivitate.

DOTĂRI SUPLIMENTARE

Aspectele esențiale

1
2
3
4
1
SCAUNE SPORT

Cu zona centrală în Albastru CONNECT și lateralele în piele ecologică, scaunele ergonomice din SEAT Ibiza CONNECT oferă un ambient sportiv, confort ridicat și susținere laterală optimă.

2
CLIMATRONIC

Orice ți-ar indica aplicația meteo, climatizarea automată cu reglare electronică a temperaturii  din SEAT Ibiza CONNECT îți garantează confortul termic, indiferent de vreme.

3
SISTEM MEDIA PLUS

Sistemul Media Plus cu ecran color de 6,5˝, îți permite să controlezi smartphone-ul tău prin ecranul tactil sau comandă vocală. Coloana sonoră a călătoriei tale o poți savura și din CD/MP3-Player și, în total, opt difuzoare.

4
SMARTPHONE SAMSUNG

Pentru a te bucura de la început de tehnologia Full Link, ai un smartphone Samsung cu Android Auto™ inclus la achiziția unui SEAT Ibiza CONNECT.

1
2
3
4
1
Volan multi-funcțional

Cu volanul multi-funcțional aveți totul sub control. Folosiți radioul sau utilizați multiplele funcții ale aplicației SEAT ConnectApp, totul fără să luați mâinile de pe volan. 

2
LUMINI DE ZI LED

Luminile de zi LED nu doar accentuează partea frontală a noului SEAT Ibiza CONNECT, ci îl fac, în primul rând, mai vizibil  pentru alte autovehicule și pietoni, deci mai sigur. 

3
ILUMINARE INTERIOARĂ LED

Totul în noul SEAT Ibiza CONNECT asigură cea mai bună experientă de condus: cu iluminarea interioară LED pui spațiul interior în cea mai bună lumină. 

4
JANTE DE ALIAJ - 16˝

Jantele de aliaj Design 16" Atom Grey  - opțional disponibile și în Blue CONNECT - accentuează dinamica noului SEAT Ibiza CONNECT. Cu un finisaj de înaltă calitate, complementează perfect designul sportiv al mașinii și fac fiecare călătorie nu doar mai frumoasă, ci și mai sigură.  

SIGURANȚĂ

Mereu sigur la drum

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Ibiza pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al noului SEAT Ibiza CONNECT, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

Experimentați noul Ibiza CONNECT
Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă