Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

NOUL SEAT LEON CUPRA

Mai multă putere şi performanţă

12.05.2016

Martorell, 05/12/16. - Leon-ul CUPRA a ieşit mereu în evidenţă prin performanţă şi dotări, dar şi prin design şi raportul calitate/preţ excelent. Toate acestea au fost acum duse şi mai departe, pentru a îmbunătăţii un model de succes. 

Noul SEAT Leon CUPRA poate fi acum comandat și este dotat cu tehnologie și funcționalitate nouă, ca și restul modelelor din gama SEAT Leon. Acum, odată cu includerea  tehnologiilor avansate de siguranță, confort și conectivitate, noul Leon CUPRA poate oferi fără nici un compromis: putere, o experiență de conducere aparte și tehnologie utilă și avansată. Noul Leon CUPRA oferă acum sisteme de asistență cum ar fi: Traffic Jam Assist, Lane Assist, cruise control adaptiv și protecție a pietonilor. În plus, dispune și de frână de mână electrică, Keyless Entry și pornire din buton. Sistemul Media Plus cu ecranul de 8 inchi este punctul central al noii generații de sisteme de infotainment și, în premieră, Leon-ul CUPRA dispune de un Connectivity Box în consola centrală ce include un încărcător wireless pentru telefonul mobil și un amplificator de semnal GSM pentru zonele cu acoperire scăzută. Livrările vor începe în luna februarie. 

Cu motorul de 2.0TSI ce dezvoltă 300 CP, noul Leon CUPRA nu este doar un vârf de gamă, ci este și cel mai puternic model de serie produs vreodată de SEAT. Cifrele legate de această realizare merită o prezentare mai amplă. Motorul nu doar că dezvoltă cu 10 CP mai mult decât anterior (de la 290 la 300), în plus cuplul maxim a crescut de la 350 Nm la nu mai puțin de 380 Nm. Acest cuplu maxim este disponibil pe o plajă incredibil de largă de turații: de la 1800 până la 5500 rpm. Cu o plajă atât de largă, rezultatul este un răspuns puternic și convingător din partea motorului fără ca turometrul să ajungă în zona superioară. 

SEAT-ul Leon CUPRA va dispune și de tracțiune integrală pentru versiunea de familie ST, împreună cu cutia de viteze cu dublu-ambreaj (DSG). Pasionații își vor aminti cu siguranță că în anul 2000, prima generație a Leon-lui CUPRA era, de asemenea, dotată cu tracțiune integrală. Acum cu tracțiunea 4Drive și cele mai noi sisteme de asistență, Leon-ul CUPRA ST DSG 4Drive va fi un adevărat reper pentru vehicule sportive prin performanță, siguranță și versatilitate.

Pentru a profita la maxim de o asemenea mașină, Leon-ul CUPRA dispune și de control adaptiv al șasiului (DCC), servodirecție progresivă și diferențial auto-blocant electronic, ca dotări standard.  Caracteristicile dinamice ale Leon-ului CUPRA pot fi adaptate preferințelor șoferului grație CUPRA Drive Profile. Sunt cinci setări disponibile: Comfort, Sport, Eco, Individual și, bineînțeles, modul CUPRA. Această ultimă setare oferă senzația sportivă specifică și duce experiența de conducere la alt nivel.